KezdőlapSzínesAngyali hangjával levette a közönséget a lábáról ez az ukrán testvérpár. Hallgasd...

Angyali hangjával levette a közönséget a lábáról ez az ukrán testvérpár. Hallgasd meg te is őket!

-

Már nem idegenek számunkra a gyerekek különleges hangi adottságai, szerte a világon! Azonban mégis akadnak olyan pillanatok, amikor mégis sikerül meglepődnünk egy-egy váratlan produkción. Tény, hogy a tehetség nem ismer határokat. A legkisebb „csomagolásba” is óriási adag fér belőle. Erről fogsz meggyőződni, ha végignézed az alábbi kisfilmet.

ukran-testverpar

Hirdetés

A videó főszereplőjeként két ukrajnai lánytestvér lép a színpadra. A közönség meglepetésére a Without You című dalt adják elő, melyet a brit Badfinger rock-együttes szerzett, és Harry Nilsson tett világhírűvé. A felvételt azóta több kortárs pop-énekes is átdolgozta, talán mind közül a legsikeresebb Mariah Carey verziója volt.

Viktoria és Anastasia Petryk produkciója azonban téged is levesz a lábadról! Hihetetlen, milyen angyalian, pihe-könnyedséggel siklanak át a verssorokon. Annyi bájt és szaktudást visznek bele a dalba, amennyi csak belefér! Az aranyszőke hajuk pedig csak tovább fokozza a a felvétel meseszerűségét.

Hirdetés

Bár a videó legelején nekünk is megfordult a fejünkben, hogy az idősebbik testvér a lámpaláz miatt mindent elront majd, a kishúga megmentette a helyzetet. Amikor ugyanis a kislány felsétált a színpadra, a nővér izgalma azonnal szertefoszlott!

A kettőjük közöse az a produkció, amelyet mindenkinek látnia kell! Érzelmekkel teli, színvonalas és hibátlan! Egyetértesz?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek