KezdőlapTVRising StarRising Star: Udvarias Anna - Mamma Mia

Rising Star: Udvarias Anna – Mamma Mia

-

Változtak a Rising Star szabályai, ettől a héttől mindenki veszélyben van, a műsorban ezután két versenyző fog párbajozni, aki kevesebb szavazatot kap a nézőktől és a zsűritől az egyből a veszélyzónába kerül.

udvarias-anna

Hirdetés

Elsőként Udvarias Anna és Szén Alexandra küzd meg egymással. A színésznő a héten egy magazin fotózásán járt, ahol fantasztikus képek készültek róla. Ma esti produkciójában az ABBA „Mamma Mia” című dalát hozta. Anna 44%-ot ért el.

„Mától kezdve én az eddigieknél szigorúbban fogok szavazni. Ez a dal nemigazán szólt az Annáról, személyiségében nem varázsolt el. Ezt az őszinteséget hiányoltam.”KERO.

Hirdetés

„Most itt van egy ekkora világsláger és nekem pont az tetszett tőled, hogy egy ilyen típusú dalt ilyen lazán előadsz, ez nekem most nagyon tetszett.”Feke Pál..

„Ezen a szinten nekem kialakult egy kép, egy vélemény arról, hogy kinek kellene ott állni abba a pozícióban, és milyen énekesnek kell megnyerni a versenyt, én ezt így látom.”Mező Misi.

„Mikor elindultál előre a csajokkal, fantasztikus volt, ez a te természetes élő környezeted, színpadon állni, énekelni és táncolni.”Pásztor Anna..

Nektek hogy tetszett Anna produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek