KezdőlapTVX-FaktorX-Faktor: Nagy Richárd - Legyen Úgy

X-Faktor: Nagy Richárd – Legyen Úgy

-

Az energiájával felszántja a színpadot, most egy igazi felnőtt, kész előadóművészt fognak látni a színpadon.

nagy-richard

Hirdetés

Ricsi második produkciójában Dés László „Legyen Úgy” című dalával állt színpadra, saját magát kísérte zongorán.

„Csodálom, hogy ilyen fiatalon így érzel, csodálom, hogy így zongorázol, csodálom, hogy így kíséred magad és a billentyű minden hangját érzed a lelkeden.”Tóth Gabi..

Hirdetés

„Én biztos, hogy nem választottam volna ezt a dalt, szerintem ezt a dalt máshogy is meg lehetett volna fogalmazni, és én biztos, hogy nem így énekeltettem volna el veled, mert ez nekem kicsit durva volt, ezek az érzések kicsit kemény érzések voltak.”Szikora Róbert.

„Nekem tetszik ez a zongorás Ricsi, emlékeztet engem arra, hogy te zenész vagy és nem egy ilyen wanabe, ahogy mondja a cseszlovák.”Little G..

„Azt gondolom, hogy bárhány évesek vagyunk, akár huszonévesek, akár lassan ötvenek, mindannyiunk életében van olyan történet, ami ősszel kezdődött. És biztos vagyok benne, hogy mindannyiunk életében van egy olyan történet, ami ilyen nagyon mélyen fájdalommal, erővel, kétségbeeséssel kísér bennünket egész életünkbe, és ezt maga teljes mértékben tudta közölni, úgy, hogy nem úgy néztem, hogy a mentoráltamat néztem, hanem úgy, ahogy ezt bármikor megnézném.”Alföldi Róbert..

Nektek hogy tetszett Ricsi produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek