KezdőlapTVX-Faktor: Gáspár Laci széket akart adni a versenyzőnek, de a lány egyetlen...

X-Faktor: Gáspár Laci széket akart adni a versenyzőnek, de a lány egyetlen mondattal kiejtette magát

-

Szombat este elkezdődött a 2021-es X-Faktor egyik legnehezebb fordulója, a versenyzők a táborban mérettették meg magukat, a mentorok ismét meghallgatták a csapataikat, és kiválasztották kinek adnak széket és kit küldenek haza.

X-Faktor: Gáspár Laci széket akart adni a versenyzőnek, de a lány egyetlen mondattal kiejtette magát

Hirdetés

Gáspár Laci székes feladatánál a 4 kategória közül először a 22 évesek mutatták meg mit tudnak. A 26 éves Viktória Gáspár Laci egyik kedvence volt, éppen ezért a mentor nagyon várta a lány produkcióját.

Viktória Beyoncé Listen című dalát választotta, ám a mentorok szerint beletört a lány bicskája a feladatba.

Hirdetés

„Ezt lehetetlen neked elénekelni, nincs hozzá hangod, nincs hozzá elég tudásod, de te jól énekelsz. Csak most ez a produkció most nem volt jó, és bár a kedvencem vagy, de most nem tudom mit kezdjek veled” – jegyezte meg Gáspár Laci.

A lány ekkor közbeszólt, ám ezzel elvágta maga alatt a fát.

„Ez a te érzésed, azt csináld, amit érzel, amit gondolsz, én azt láttam, hogy a közönség felállt annyira tetszett neki, nekem ez többet mond minden szónál, mint előadóművész” – érvelt a fiatal nő.

„Azért mert ezt elmondta, azért mert ezt így mondtad, már nem is látom az alázatot benned, ezért nem adok neked széket, pedig le akartalak ültetni” – zárta rövidre Gáspár Laci, és hazaküldte a versenyzőt.

Viktória Miller Dávidnak elmondta, haragszik Lacira, amiért lekezelte, csalódott a döntése miatt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek