KezdőlapTV„Neked egy hangod többet ér, mint egyeseknek az egész daluk” - Kornis...

„Neked egy hangod többet ér, mint egyeseknek az egész daluk” – Kornis Anna bejutott a Mentorházba

-

Bejutott az X-Faktor Mentorházba a TV2 egykori gyereksztárja, Kornis Anna, aki bár kemény kritikát kapott a mentoroktól, mégis továbbjutott. A lány örömében elsírta magát.

Kornis Anna egykor a TV2 két műsorában is szerepelt, hallhattuk őt Az ének iskolájában és a Sztárban sztár+1 kicsiben is, ám most az X-Faktor hozhatja meg számára a valódi sikert, ugyanis bekerült a Mentorházba, produkciójával teljesen lenyűgözte a mentorokat.

Hirdetés

Kornis Anna utolsóként lépett fel a Tábor székes feladatánál. Michael Jackson dalával egy fontos üzenetet szeretett volna átadni a nézőknek.

A lány szavait meghatódva hallgatták a mentorok, ám a produkciója után teljesen lelombozódtak. Puskás Peti viszont ezúttal is meglepte a kollégáit, és a Mentorházba juttatta a versenyzőt.

Hirdetés

“Végig hamiskásnak hallottam, rengeteg hiba volt benne. Nagyon sokszor nem volt benne tiszta hang” – mondta ByeAlex a 20 éves lánynak.

“Szerintem nagy volt a súly a válladon. (…) Nagyon szigorúak voltak veled a többiek, de neked egy hangod többet ér, mint egyeseknek – akik ott ülnek a székeken – az egész daluk. Természetesen kapsz széket” – mondta Peti Annának, aki ekkor már zokogott.

Fotó: RTL Klub

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek