KezdőlapSzínesAdele az egyik dalát adja elő, a rajongók szerint ennél szebbet ritkán...

Adele az egyik dalát adja elő, a rajongók szerint ennél szebbet ritkán hall az ember

-

Adele érzelmes fellépése „Easy on Me” című dalával az NRJ Music Awardson határozottan megmutatta hihetetlen tehetségét énekesnőként.

Kíséretként mindössze egy zongora és egy elektromos basszusgitár szolgált, ami a legkisebb kibúvót sem adja egy énekesnek, de Adele egy pillanatig sem rettent vissza a kihívástól, és olyan érzelmes előadást nyújtott, ami minden kétséget kizáróan megmutatta, mennyire fontos számára ez a dal.

Hirdetés

Üdítő látni egy ilyen őszinte előadást a mai modern zenepiacon, az Auto-Tune korszakában, amikor egyik felejthető popsláger követi a másikat. Adele azonban mindig is különlegesnek számított a szakmában elképesztő énekhangjával és emlékezetes dalaival, az élő előadások apró tökéletlenségei pedig csak még kifejezőbbé teszik ezeket a megható balladákat.

Mint Adele negyedik, 30 című albumának sok más dala, az Easy on Me szövege is a Simon Koneckivel való szakításával foglalkozik.

Hirdetés

A The Guardiannek az énekesnő azt mondta, abban a reményben készítette el az albumot, hogy az segíthet a fiának, Angelónak feldolgozni szülei válását.

„Csak úgy éreztem, hogy meg akarom magyarázni neki… miért döntöttem önként úgy, hogy a saját boldogságom érdekében szétrombolom az egész életét. Ez néha nagyon boldogtalanná tette őt. És ez egy olyan seb számomra, amiről nem tudom, begyógyul-e valaha is” – fogalmazott a sztár.

Az NRJ Music Awardson bemutatott produkció nagy sikert aratott Adele rajongói körében, és a videót azóta már több mint 164 millióan látták a YouTube-on. Ezzel ez lett az egyik legnépszerűbb videó Adele csatornáján, és a második legnépszerűbb élő előadása. Csak a Royal Albert Hallban előadott „Set Fire to the Rain” című dal múlta felül ezt a sikert, több mint 800 millió megtekintéssel.

Az „Easy on Me” 2021 októberi megjelenése óta továbbra is népszerű a rajongók körében. A dal jelenleg 1,6 milliárd streameléssel rendelkezik a Spotify-on, ezzel Adele harmadik legnépszerűbb dala a platformon, a „Rolling in the Deep” és a „Someone Like You” után.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek