KezdőlapZeneVideóklipek"Borzalmas" - értetlenül pislognak a rajongók Lotfi Begi és Tolvai Reni közös...

„Borzalmas” – értetlenül pislognak a rajongók Lotfi Begi és Tolvai Reni közös dala hallatán

-

Közös dallal rukkolt elő Lotfi Begi és Tolvai Reni, ám a „Te meg én” című dal vegyes fogadtatásban részesült a rajongók részéről.

Közös dallal lepte meg rajongóit Lotfi Begi és Tolvai Reni, amely a „Te meg én” címet kapta. A dal zenéjét Lotfi Begi és Nagy Dávid szerezték, szövegét Morócz Tamás írta.

Hirdetés

A dal a „Tavaszi szél vizet áraszt” című dalra íródott, a dallamában és a szövegében is találkozhatunk a jól ismert népdallal. A dalra klip is forgott JimyDirector rendezésében.

A dal videóklipjében a régi Budapest fotói és képsorai mellett találkozhatunk a jelenkori fővárossal, miközben Tolvai Reni bőrszerkóban énekel egy templom előtt. A dal végén kisiskolások énekli a „Tavaszi szél vizet áraszt” népdalt.

Hirdetés

A dal, akárcsak a klip vegyes fogadtatást kapott, voltak akik nagyon meg voltak elégedve a közös kollaborációval, míg mások csak pislogtak a két zenész közös produkcióján.

„Végre egy klassz dal, s egy szuper retro hangulatú videóklip! Jól áll Tolvai Reninek az ilyen stílus, s jó hallani őt magyarul az angol helyett, ahogy sajnos még szokott énekelni. Több magyarul éneklő dalokat tőle, mert így sokkal jobban kifejezheti zenei tehetségét, s jobban megmutathatja kiváló hangját! Lotfi előtt meg le a kalappal!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Nem értem ezt a dalt… a szövegének a megoldanivalónak mi köze a Tavaszi szélhez? Még most hallgattam meg először… eldönteni se tudom,hogy tetszik e vagy sem” – fogalmazta meg véleményét egy másik.

„Értelmezhetetlen összeállítás számomra” – könnyezte meg a produkciót egy harmadik.

„Hát ezt nem kellett volna Nem is értem Lotfi-t hogy ezt hogy?? A szövegnek semmi köze a tavaszi szélhez…
Az “adj erőt hogy folytassam”… hogy illik bele a szövegbe?? Vagy 8* meghallgattam de nem jön át. Pedig jó voltam szövegértésből”
– írta egy negyedik.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek