KezdőlapZeneVideóklipekDennis Quaid egy megható dalt énekel Istenhez: „Kérlek, ne mondj le rólam...

Dennis Quaid egy megható dalt énekel Istenhez: „Kérlek, ne mondj le rólam Uram”

-

Dennis Quaid amerikai színész Please Don’t Give Up On Me című dala a megbocsátás és a kegyelem kereséséről szól. A dal szövege lényegében egy könyörgés Istenhez, hogy ne mondjon le rólunk.

„Kérlek, ne mondj le rólam Uram, bűnös vagyok, ember vagyok” – énekli a színész. Ugyanakkor a másoknak való megbocsátást is hangsúlyozza: „Uram, kérlek, bocsáss meg a testvéremnek. Nem tudja, mit cselekszik. De én a Te bocsánatodat kérem, mert én is bűnös vagyok.” Ez hangsúlyozza az alázat és a megbocsátás szükségességét az életünkben.

Hirdetés

A dal rávilágít a bűnnel való küzdelemre és az Isten segítségében való reménységre. A következő rész: „Kérlek, ne mondj le rólam, még ha minden nap botladozom is”, tükrözi Isten támogatásának folyamatos szükségességét.

Ugyanakkor kifejezi a lelki megújulás iránti vágyat is. Dennis ezt énekli: „Tégy engem a Te edényeddé Uram, tölts meg új borral, öntsd ki élő vizedet, áradjon belőlem a kegyelem és a jóság.” Ez az újrakezdésért való könyörgés olyasmi, amivel valószínűleg sokan azonosulni tudnak.

Hirdetés

Dennis Quaid dala egy ima és egy hitvallás egyben, amiben arra kéri Istent, ne mondjon le róla, tegye őt újra egésszé, és gyógyítsa meg a lelkét.

„Hallgatom a Te hangod suttogását. Érzem a jelenlétedet mélyen a lelkemben, látlak az égen” – énekli a színész, emlékeztetve rá, hogy Isten mindig, mindenhol jelen van, készen arra, hogy vezessen bennünket.

Dennis Quaid dala a hit erejét és Isten kegyelmét mutatja be.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek