KezdőlapZeneVideóklipekKirály Viktor új angol nyelvű dallal érkezik, akár a világsikert is meghozhatja...

Király Viktor új angol nyelvű dallal érkezik, akár a világsikert is meghozhatja számára

-

Király Viktor legújabb, Run című dalának videóklipje június 25-én jelent meg a YouTube-on, és igazi nyári slágernek ígérkezik.

A dal szövegét Király Viktor testvére, Király Linda írta, zeneszerzőként pedig mindketten közreműködtek. Úgy tűnik, az új dal a rajongóknak is elnyerte a tetszését, és a hozzászólók közül többen már most kikiáltották azt új kedvencüknek.

Hirdetés

„Nekem ez egy igazi nyári sláger!” – írta egy felhasználó, egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: „Hosszú ideje ez a dalod érintett meg újra! Köszönöm, hogy elkészítetted! A legnagyobb mélységekben lakoznak a legcsodálatosabb újjászületések!”

Király Viktor, aki annak idején a Megasztár negyedik szériájában tűnt fel, a tehetségkutatóban aratott győzelme után berobbant a zeneiparba, és azóta számtalan slágert adott ki.

Hirdetés

A tavalyi év azonban igazi hullámvasút volt a számára, különösen a magánéletben, többek között a házassága is válságba került. Feleségével, Király-Virág Anitával több mint egy évig külön éltek, de végül sikerült helyrehozniuk a házasságukat, és úgy tűnik, az énekes most nagyszerű formában van.

A Run új lendületet hozhat Viktor karrierjében, fülbemászó dallama akár az államokban is nagy sikert hozhat az énekesnek, aki majdnem befutott az amerikai Voice-ban.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek