KezdőlapTVX-Faktor35 év után az X-Faktorban találkozott először öccsével a férfi

35 év után az X-Faktorban találkozott először öccsével a férfi

-

Álmában sem gondolta volna, hogy 35 év után találkozik a testvérével.

Hirdetés

Balogh Antal Géza 70 éves, és a 70-es fellépői számot kapta az X-Faktor csapatától, de nem nyerni ment az RTL Klub tehetségkutatójába, hanem egy teljesen más ok miatt.

„Azért jöttem ide – tudom, hogy nem nyerem meg, énekelni nem tudok, gitározni nem tudok –, mert komoly oka van” – mondta az idős férfi, aki széken ülve, gitárjával a kezében mesélte el a történetét.

Hirdetés

„Van egy öcsém. Kettő volt, az egyik elment tavaly előtt, és a kisebbik öcsémet 35 éve nem láttam. Elég szűk anyagi körülmények között élt, és kért tőlem ötezer forintot kölcsön, mondta, hogy három hónap múlva visszahozza. Ez volt 35 éve, és a kis hülye lehet, nem mer jönni, de engem nem érdekel a pénz. Nem tudom, hol van. Kerestem Hernádon, mindenhol.” – mondta, majd elénekelte Bródy János Filléres emlékeim című dalát.

Produkciója olyan jóra sikeredett, hogy négy igennel tovább is jutott, ám ekkor jött a csavar a sztoriban. Az X-Faktor stábja megkereste öccsét, aki a produkció végén belépett a színpadra. Mondanunk sem kell, hogy sokan megkönnyezték a jelenetet.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek