Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Noha a fogadóirodák szerint semmi esélye Magyarországnak megnyerni az Eurovíziós Dalfesztivált, azért még okozhatunk meglepetést Európának.

Ilyen esélyekkel nyerheti meg Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivált

Írtunk már arról, hogy a fogadóirodák szerint ki az a három fellépő, aki ma este hatalmas fölénnyel megnyerheti az Eurovíziós Dalfesztivált, de most lássuk milyen esélye van az AWS-nak megnyerni Európa legrangosabb zenei fesztiválját.

A Lisszabonban megrendezésre kerülő versenyen szombaton 26 produkció méretteti meg magát, a Magyarországot képviselő AWS 21. lesz a sorban Viszlát Nyár! című dalával. A eurovisionworld.com oldal szerint a magyaroknak a 16. helyen fognak végezni az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Fontos tudnivaló: mint ahogy az elődöntőben, úgy a holnapi finálé ideje alatt sem lehetséges az adott versenyző hazájából voksolni, ezért a fiúknak most minden eddiginél nagyobb szüksége van a határon túli szavazók támogatására!

Az összes elhangzott versenydal után a 21-es kódot kell sms-ben küldeni (fejenként 20 szavazat adható le), melyre nagyjából 15 perc áll majd rendelkezésre.

Az sms-ben való szavazáson kívül továbbá lehetőség van szavazatleadásra telefonon, illetve a hivatalos alkalmazáson keresztül is.