KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2018: Groome feat. Lukas Meijer képviseli Lengyelországot az idei Dalfesztiválon

Eurovízió 2018: Groome feat. Lukas Meijer képviseli Lengyelországot az idei Dalfesztiválon

-

A lengyelek sem fukarkodnak a jobbnál jobb dallamokban, főként ha Eurovízióról van szó! A kelet-európai országot ugyanis egy ütős, fül- és táncparkettbarát szerzeménnyel képviseli Groome, Lukas Meijerrel az oldalán. Ez a Light Me Up, mely biztosan beférkőzik a talpad alá.

Eurovízió 2018: Groome feat. Lukas Meijer képviseli Lengyelországot az idei Dalfesztiválon

Hirdetés

Groome Krakkóban ütötte fel a főhadiszállást, és világhírű előadókkal dolgozik együtt. Igazi slágergyártó, számos rádiós sláger fűződik a nevéhez, a videóit pedig emberek milliói követik figyelemmel szerte a világon. A dalait nem egyszer tüntették ki platinával és arannyal, míg debütáló nagylemezét – mely Chapter One címmel idén márciusban jelent meg –,valósággal zabálja a közönség. Groome koncertezett Steve Aoki oldalán, de olyan rangos előadók mellett is fellépett már, mint David Guetta, Enrique Iglesias, Alan Walker vagy Mariah Carey.

Ami Lukas Meijert illeti, őt sem kell félteni. Stockholmban él, és dalszerző-énekesként keresi a kenyerét. Javarészt saját zenekarán belül gyakorolja a szakmát, és a No Sleep For Lucy-val könyvelt el nagyobb sikereket. Miközben dalokat ír, a stílusát is tökéletesítette. Abban rejlik az erőssége, hogy az énekhangját a szerzemény hangulatához és érzésvilágához tudja idomítani anélkül, hogy bármit is veszítene az egyéniségéből. A zenekara által Lukasnak számos lehetősége volt tehetséges emberekkel találkozni, a kalandos utazása pedig nem ért véget: folyamatosan keresi azokat a helyeket, melyeket bekebelezhet a zene mezején, az Eurovízió pedig egyike a sikeresen meghódított területeknek.

Hirdetés

Groome és Lukas a második elődöntőben mutatja be közös, angol nyelvű versenydalát. Szerintünk neked is tetszeni fog.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek