KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2018: Eleni Foureira képviseli Ciprust az idei Dalfesztiválon

Eurovízió 2018: Eleni Foureira képviseli Ciprust az idei Dalfesztiválon

-

Tűzforró dallal képviseli Ciprust a nő, aki mindenki mást maga mögé utasított a tavalyi eurovíziós országos előválogatón. Ő Eleni Foureira és a Fuego című versenydala, mely május 8-án, az első elődöntőben, angol nyelven csendül fel, és minden bizonnyal a legjobb öt között végzi Lisszabonban!

Eurovízió 2018: Eleni Foureira képviseli Ciprust az idei Dalfesztiválon

Hirdetés

Eleni 1987-ben született, Albániában. Pop-énekesnőként és színésznőként vált híressé nemcsak Ciprusban, hanem Görögországban is. 2010-ben indította útjának a szólókarrierjét, és ki is adta első stúdióalbumát. A pop kiráynőjeként emlegetik, és sikert sikerre halmoz a Balkán-félszigeten.

Az utóbbi években Eleni Foureira görögül és angolul is énekel, 2017-ben pedig világszinten befutott a Send For Me című kislemezével. A dalt a slágergyáros producerrel és rapperrel, A. M. Snipe-pal közösen készítette.

Hirdetés

A Fuego című versenydalát többek között Alex Papaconstantinou szerezte, a görög-svéd dalszerző-producer, aki olyan világhírű énekesekkel dolgozott már együtt, mint Jennifer Lopez, Enrique Iglesias vagy Marc Anthony.

Meg kell hagyni, a Fuego tényleg jól sikerült, és minden esélye megvan arra, hogy idén ő nyerje az idei Eurovíziót!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek