KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2018: az Equinox képviseli Bulgáriát az idei Dalfesztiválon

Eurovízió 2018: az Equinox képviseli Bulgáriát az idei Dalfesztiválon

-

Nem hétkönapi balladával készülnek a bulgárok az idei Eurovíziós Dalfesztiválra. A versenydal, amit a hazai közönség Lisszabonba küldött, a Bones névre hallgat, és szintén egy Symphonix International-szerzemény, ugyanazé a szerzőcsoporté, mely a bulgárok tavalyi és 2016-beli versenydalát is a legjobb öt közé juttatta.

Eurovízió 2018: az Equinox képviseli Bulgáriát az idei Dalfesztiválon

Hirdetés

A Bones egy olyan együttes előadásában csendül fel a Dalfesztiválon, mely kizárólag az Eurovízió kedvéért alakult. Öt szólóénekes egyesítette erejét a nemes cél érdekében, és amit még tudni kell róluk, hogy ezidáig még sosem énekeltek együtt.

Az Equinox egyik oszlopos tagja Zhana Bergendorff, aki 2013-ban megnyerte a bolgár X-Factort. Azóta ő Bulgária legsikeresebb és legkülöncebb női énekese, akinek a nevéhez több hazai sláger is fűződik. Őhozzá Vlado Mihailov is csatlakozott, akit dalszerző-énekesként és színészként ismer a hazai közönség. Énekelt már az Eurovízió színpadán, méghozzá Kijevben, Kristian Kostov háttérénekeseként. Idén viszont egyenesen az élvonalban bizonyíthat.

Hirdetés

Georgi Simeonov és Johnny Manuel mellett Trey Campbell, a Los Angeles-i dalszerző sem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy az Equinox tagjaként az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára léphessen. Valójában ő áll a Bones című dal hátterében, így szintén oszlopos tagja az újonnan megalakult együttesnek. És ha már a Bones szerzőiről beszélünk, akkor meg kell említenünk Borislav Milanov nevét is, aki producerként járult hozzá a versenydal megszületéséhez.

A Bones angol nyelven, az első elődöntőben csendül fel Lisszabonban. Neked hogy tetszik a felvétel?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek