KezdőlapZeneVideóklipekGyönyörű dallal és videóklippel jelentkezett Bereczki Zoltán születésnapja alkalmából

Gyönyörű dallal és videóklippel jelentkezett Bereczki Zoltán születésnapja alkalmából

-

Bereczki Zoltán születésnapján mutatta be legújabb dalának videóklipjét.

Gyönyörű dallal és videóklippel jelentkezett Bereczki Zoltán, aki születésnapján, május 2-án mutatta be a „Veled minden más” című dalát.

Hirdetés

A 47 éves énekes Vég Viktóriával közösen készítette el új szerzeményét, amely egy gyönyörű videóklipet is kapott. Az énekes a Mokkában elmondta, a magyar dallal egyetemben három másik dal is megszületett, ám ezek már angol nyelven, ugyanis Bereczki Zoltán nemzetközi karrierre vágyik.

„Több kiadóval tárgyalunk külföldi megjelenésekre, úgyhogy nagyon várom, hogy mi lesz az eredmény” – mondta Bereczki Zoltán a TV2 reggeli műsorában.

Hirdetés

„A Tőled megszokott igényesség! Az ország legjobb énekese vagy számomra. Örök boldogságot és sok sikert Neked, megérdemled!” – írta egyik rajongó a videóklip alá.

„Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyszer élhetjük át! – Szívből gratulálok a csodálatos dalhoz és a kliphez és kívánok nagyon boldog születésnapot!” – tette hozzá egy másik rajongó.

„Elvarázsoltatok és nincs kedvem felébredni! Isten éltessen, óvjon, vezessen, szeressen és tartson meg szerető családod körében!” – tette hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a videóklip?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek