Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy görög-svéd koprodukcióval, a felemelő és pozitív lendülettel teli X My Heart című felvétellel képviseli hazáját Aisel az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A szerzeményben minden megvan, ami kell: erő, motiváció és egy velős üzenet – higgy magadban, és erősebb leszel az ágyúgolyónál.

Eurovízió 2018: Aisel képviseli Azerbajdzsánt az idei Dalfesztiválon

Aisel 1989-ben született, egy zenész házaspár csemetéjeként. Zeneiskolába járt, majd az Azerbajdzsáni Állami Konzervatóriumba felvételizett, és azóta több kislemezt is kiadott. Rutinos fellépő a hazájában, de népszerű énekesnő Oroszországban, Grúziában, Törökországban, Ukrajnában, Izraelben, Svájcban, Hollandiában és még Olaszországban is.

Ami a versenydalát illeti, a X My Heart az egyik nagy kedvence. Londonban rögzítették, és sokat jelent Aisel számára.

„Pozitív, felemelő érzés volt elénekelni, és van benne egy különleges erő, ami által minden egyes másodpercét élvezem. Teljesen magamra találtam a szövegében. Amióta bízom a saját erőmben, amire mellesleg ez a dal tanított meg, több nehézségen is felülkerekedtem. Így hát küldetésemnek tekintem megosztani mindenkivel ezt az üzenetet: ha bízol önmagadban, erősebb leszel az ágyúgolyónál!” – fogalmazott az énekesnő.

Aisel angol nyelven adja elő a versenydalát, ami legalább annyira energikusnak ígérkezik élőben, az Eurovízió színpadán, mint az alábbi kisfilmben. A X My Heart az első elődöntőben csendül fel majd, május 8-án.