KezdőlapZeneEurovízióEsküvőkön énekelt az Eurovíziós Dalfesztivál győztese. Azt is elárulta mennyit keresett egy...

Esküvőkön énekelt az Eurovíziós Dalfesztivál győztese. Azt is elárulta mennyit keresett egy haknival

-

Könnyes szemmel nyilatkozta Netta Barzilai az Eurovíziós Dalfesztivál sajtótájékoztatóján, hogy hatalmas örömmel tölti el, hogy sikerült megváltoztatnia Izrael megítélését.

Esküvőkön énekelt az Eurovíziós Dalfesztivál győztese. Azt is elárulta mennyit keresett egy haknival

Hirdetés

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a szívekig hatolni. Boldog vagyok, hogy sikerült Izrael megítélésén változtatni. Itt volt az idő, mert megérdemeljük.” – nyilatkozta az énekesnő.

Netta Barzilai 25 dalt utasított maga mögé Lisszabonban.

Hirdetés

“Nagyon boldog vagyok. Nagyon köszönöm, hogy egy erős, más üzenetet választottatok. Köszönöm, hogy elfogadjátok a diverzitást és, hogy nyitottak vagytok és toleránsak. Szeretem a hazámat. Következő alkalommal, Jeruzsálemben.” – nyilatkozta Netta győzelme után. A fiatal nő azt is elárulta mit jelentenek a dalában a „kotkodácsoló” hangok, erről itt írtunk.

Netta az is elárulta, nem szeretne egy dalos énekesnő maradni, ugyanakkor hozzátette, nem fog felhagyni az esküvői haknikkal.

„Az esküvők szórakoztatóak. Örülök boldogságot adni a menyasszonynak és a vőlegénynek, de azt hiszem többet kérek majd, mint 500 sékel (36,000 forint).” – nyilatkozta Netta.

Az énekesnő megígérte, ott lesz a Tel Aviv-i melegfelvonuláson.

Izrael 529 ponttal nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, a második helyen ciprus, a harmadik helyen Ausztria végzett. Magyarország a 21. helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek