KezdőlapZeneEurovízióKiderült, kik lesznek az idei Eurovízió műsorvezetői! Az NCIS-sorozat Kensi Blye-a is...

Kiderült, kik lesznek az idei Eurovízió műsorvezetői! Az NCIS-sorozat Kensi Blye-a is egyike a négy házigazdának

-

Nem más, mint négy gyönyörű hölgy társaságában követhetjük figyelemmel az Eurovíziós Dalfesztivál három élő adását. Az RTP ügynökség ezúttal Filomena Cautelát, Sílvia Albertot, Daniela Ruaht és Catarina Furtadot bízta meg azzal a feladattal, hogy májusban Lisszabonból tudósítson. Ismerkedjünk hát meg mi is velük, bár Daniela Ruah sokunk számára már ismerős lehet!

Kiderült, kik lesznek az idei Eurovízió műsorvezetői! Az NCIS-sorozat Kensi Blye-a is egyike a négy házigazdának

Hirdetés

Filomena Cautela tősgyökeres lisszaboni. 1984-ben született a portugál fővárosban, és 2000-től vált népszerűvé a színpadon. A színházban kezdte a közszereplést, majd 2004-től mozifilmekben is játszott. 2005-től az MTV Portugal műsorvezetőjeként dolgozik. A műsorvezetői szakma több TV-csatornához is elvezette őt, de a színészi karrierjét is gondosan ápolja. Idén egy egész kontinens előtt csillogtathatja meg a szépségét és a tehetségét, rajongói és a hazája örömére.

Sílvia Alberto 1981-ben született, és a The Disney Clubban debütált a képernyőkön. 19 éves volt akkor, egy évvel később pedig már a lisszaboni Mix FM-nél gyűjtögette a tapasztalatokat. A SIC magáncsatornánál az Idols nevű műsorban volt házigazda két éven át, míg 2005-ben őt érte a megtiszteltetés, hogy a Golden Globe-gálán konferáljon. 2006-ban több tehetségkutatóban is műsorvezetőként dolgozott, köztük a Masterchefben és a portugál Got Talentben. Nem idegen számára tehát a nagyobb közönség előtt való megszólalás, így bátran és magabiztosan vezeti majd le az idei Eurovíziót is.

Hirdetés

Daniela Ruah 1983-ban született az USA-beli Bostonban. Öt éves volt, amikor a családjával Portugáliába költözött, és 16-ot töltött, amikor először a színpadra lépett. A londoni Metropolitan Egyetemen tanult, majd New Yorkban folytatta a tanulmányait. Szerepet kapott George Lucas filmjében, a Különleges légiosztagban (Red Tails), ám az NCIS Los Angeles című TV-sorozat tette őt világhírűvé. A folytatásos film ugyanis 11 millió nézőt bilincsel a képernyők elé hetente, nagy eséllyel téged is. Virágzó színészi karrierje mellett, Daniela népszerű műsorvezető is, többek között ő volt a People Choice Awards 2012-es házigazdája, illetve a 2016-os Super Bowl’s Greatest Commercials társ-bemondója.

Catarina Furtado szintén Lisszabonban született, 1972-ben. Több éven át dolgozott műsorvezetőként és színésznőként, miközben színvonalas projektekben is segédkezett. Egy 2017-es kutatás alapján, ő az egyik leghivatásosabb személy Portugáliában, Catarina ugyanis maximálisan részt vesz és odaadó a munkájában. 2000 és 2012 között ő volt a United Nations Goodwill Nagykövete, aktív szerepet vállalva a nők jogainak a megvédésében. 2015-ben egy könyvet publikált azokról a tapasztalatokról, melyeket az önkéntes munkái és a szakmája során szerzett. 2013-ban a GQ magazin őt tüntette ki az év nője díjjal, 2016-ban pedig megkapta E! Entertainment Career fődíját is.

Ilyen kaliberű házigazdákkal és 43 fantasztikus dallal, valóban igazi gálaesemény lesz az idei Eurovízió!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek