KezdőlapZeneEurovízióMegtörte a csendet Tolvai Reni A Dal-al kapcsolatos botránnyal kapcsolatban

Megtörte a csendet Tolvai Reni A Dal-al kapcsolatos botránnyal kapcsolatban

-

Végre megtörte a csendet Tolvai Reni, miután kisebb botrány alakult ki A Dal-os szereplése után. Az énekesnő közösségi oldalán magyarázta meg a dolgokat.

Hirdetés

A Megasztár egykori nyertese a Crack My Code című dalával jutott be A Dal-ba, szombat este mindent megtett, hogy elnyerje a zsűri és a közönség szavazatát, ám nem minden úgy sikerült, ahogy azt az énekesnő tervezte, Schell Judit szóvá is tette nemtetszését.

„Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye” – mondta a színésznő, aki nem csak a dalt, Reni előadását is kielemezte.

Hirdetés

A bulvársajtó szerint Tolvai Reni elviharzott a műsor után, másnap pedig káromkodva vágott vissza az őt kritizálóknak. Később viszont törölte bejegyzését az Instagramról, Facebook bejegyzésében meg is magyarázza a dolgokat:

„Sziasztok, reagálni szeretnek a cikkekre amik megjelentek. Én senkit nem akartam megbántani és biztos vagyok benne, hogy nem is bántódott meg senki sem a köhögős giffen, sem a “f**k you back”-en , viccnek szántam. Az hogy “elviharzott a stúdióból” azt mondjuk nem értem mert ott voltam végig az öltözőben pakoltam össze a cuccaim és átöltöztem, nem zártam magamra az ajtót, hanem tárva nyitva volt és 40 ember volt még rajtam kívül ott. Az hogy nem adtam interjút az azért volt mert nem tudtam mit mondani, neked is rosszul esne ha a te munkádat amibe mindened belerakod és megszakadsz, nincs úgy értékelve, ahogyan te elképzelted. Nem vagyok megsértődve, ahogyan látom. hogy írják rólam, hanem csalódott vagyok mert nagyon akartam ezt az egészet és fajt nagyon hogy nem tetszett, de ezzel te is így lennel ebben biztos vagyok.
Szóval elnézést ha bárkinek is rosszul esett, nem ez volt a cél.”
– írta az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek