KezdőlapZeneEurovízióHorváth Tamás kiakadt, hogy nem ő nyerte A Dal-t, beszólt a zsűrinek

Horváth Tamás kiakadt, hogy nem ő nyerte A Dal-t, beszólt a zsűrinek

-

Szombat este került sor A Dal döntőjére, ahol kiderült, hogy az AWS képviselheti Magyarországot az idei Eurovízión, ám ezúttal sem maradhatott el a döntő sértődések nélkül.

Horváth Tamás kiakadt, hogy nem ő nyerte A Dal-t, beszólt a zsűrinek

Hirdetés

Bár a közönség döntött arról, hogy ki nyerje A Dal-t, a zsűri döntött arról, hogy melyik lesz az a négy produkció, akire a nézők szavazhatnak. Schell Judit, Mező Misi, Frenreisz Károly és Both Miki döntése alapján Horváth Tamás Meggyfa című dala nem került a fináléba, ez pedig egyáltalán nem tetszett a Csillag Születik felfedezettjének, aki tavaly a Sztárban sztárt is megnyerte.

„Nem lepett meg, mert kezdettől úgy éreztem, hogy a zsűritagoknak egyáltalán nem jön át az üzenet, amit ezzel a dallal szerettem volna átadni. Elvétve volt egy-két jó kritika, de igazából nem tetszett nekik” – nyilatkozta a Borsnak az énekes, aki súlyos döntést hozott A Dal döntője után.

Hirdetés

„Én nem adok be dalt többé az eurovíziós versenyre, mert sajnos nem Magyarország és a közönség dönt, hanem négy zsűritag. Én pedig nem szeretnék nekik megfelelni. Nem adok négy olyan ember véleményére, akik az én életemhez semmit sem tettek hozzá. Nincs velük bajom, de a kritikáik nem voltak építő jellegűek. Szerintem nem mertek pontot adni, nehogy véletlenül a Meggyfa jusson ki. Mert ha bejutok a négybe, elég valószínűnek tartom, hogy az én dalom megy Lisszabonba.” – fogalmazott Horváth Tamás.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek