Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ilinca és Alex Florea lett az a páros, aki idén győztesként végezte a romániai eurovíziós előválogatóban, így büszkén képviselheti hazáját a kijevi Dalfesztiválon. Versenydaluk, a Yodel It! a második elődöntőben csendül fel, és ha egyszer meghallgatod, biztosan neked is belevési magát az emlékezetedbe.

Eurovízió 2017: Ilinca és Alex Florea képviseli Romániát a Dalfesztiválon!

Ilinca zenész család sarja, 7 éves kora óta áll kapcsolatban a zenével, és folyamatosan képezi magát. Zenei karrierjét a hazai fesztiválokkal kezdte, így fejlődött egyre magasabbra. Részt vett már az X-Factorban, énekelt a romániai The Voice-ban, koncertsorozatokat adott, és több állami intézménnyel működött közre. Ma ő az egyetlen román énekesnő, aki profi a yodellingben.

Alex Florea 16 éves kora óta énekel – Mihai Traistariu fedezte fel, aki egyébként 2006-ban képviselte Romániát az Eurovízión. Alex jelenleg színészetet tanul, mesterfokon. Ő is benevezett már az X-Factorba, illetve a The Voice-ba, most pedig Európa legnagyobb színpadán próbál szerencsét.

„Tele vagyunk energiával, hozzátennénk, pozitív energiával. Imádunk énekelni és mosolyt csalni az emberek arcára. Miközben énekelünk, pozitív érzéseket közvetítünk, öröm számunkra a színpadon lenni. Tetszik nekünk, hogy a dalunk ennyire vegyes: rock, rap és a yodelling keveredik benne, ennél jobban nem is tudnánk kifejezni önmagunkat. Reméljük, ez hűen tükrözi, mennyire szeretjük a zenét. Mindenféle zenét.” – nyilatkozták az énekesek.