Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Karácsony közeledtével egyre több ünnepi dalt hallgatunk, így készülődünk lélekben a várva-várt napra. Készítsünk egy saját ünnepi, zenés összeállítást, hogy szebb legyen a karácsony esténk. A Pentatonix alábbi dalát ki ne hagyjuk az összeállításból.

pentatronix-marydidyouknow

A Mary, Did You Know? című feldolgozásuk ezelőtt két évvel jelent meg, és azóta töretlen sikerrel hódít az egész világon. Az acapella együttes első karácsonyi albumát 2012-ben adta ki PTXmas címen, majd rá két évre, 2014-ben újabb ünnepi összeállítással jelentkeztek, ezúttal, a That’s Christmas To Me nagylemezzel. A Mary, Did You Know? c. feldolgozásuk a Billboard százas listájának egyből a 26. helyére került. Maga a lemez pedig a Billboard 200-as listájának második helyén állt.

A különleges, egyedi stílusban éneklő együttes emberek millióit örvendeztette meg ezzel a csodálatos számmal. A dal eredetije 1984-ben született, akkor Mark Lowry előadásában hallhatták a rajongók. A jelenlegi feldolgozással a Pentatonix óriási sikereket ért el, és az sem mellékes, hogy a klip forgatási helyszíne is csodálatos.

A The Sing Of Acapella tehetségkutató nyertes csapata annyira profi, hogy segítségükkel bármikor magunk elé tudjuk képzelni a kellemes hóesést, vagy a karácsonyi beigli illatát. Egy biztos, ha ezt a dalt hallgatjuk a fadíszítés közben, szívünkbe költözik a karácsony!