Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két nagy tehetség egy csapatban – akár így is lehetne jellemezni a Tóth Andi-Berkes Olivér párost, aki közös erővel nevezett be A Dal 2016-os évadába. A tét az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi színpada, és amivel mindezt elnyernék, az a Seven Seas című közös felvételük. A dal zenéjét Kovacsics Ádám és Johnny K. Palmer szerezte, míg a szöveget Johnny K. Palmer írta.

Berkes-Oliver-es-Toth-Andi

Sok közös van a két énekesben: először is, mindketten egy tehetségkutatónak köszönhetik mai népszerűségüket. Olivér a The Voice-ban jutott az elődöntőig, Andi pedig az X-faktor legutóbbi szériájában lett aranyérmes. Aztán, mindketten máshonnan költöztek Magyarországra: míg Berkes Olivér 5 éves volt, amikor a családja Németországból Magyarhonba költözött, addig a 16 éves Tóth Andi a tehetségkutató után váltotta fel Nagyváradot Budapesttel.

Olivér jelenleg az International Business School hallgatója, miközben Andi zenei karrierje mellett a színészi képességeit is fejleszti: nemrégiben szerepet kapott a Nyomorultak című színdarabban, és a Válótársak című sorozatban is szerepel.

Mit szólsz a Seven Seas című versenydalukhoz?