KezdőlapZeneDíjátadókMark Wahlberg lesz a 27. Kids' Choice Awards műsorvezetője

Mark Wahlberg lesz a 27. Kids’ Choice Awards műsorvezetője

-

Az Oscar és Golden-Globe jelölt Mark Wahlberg vezeti a 27. alkalommal megrendezett Kids’ Choice Awardsot, a Nickelodeon nagyszabású éves gáláját. Ez az az esemény, ahol egyetlen szupersztár sem marad szárazon, itt megkapja mindenki a magáét! Legyen szó Will Smith-ről, Britney Spearsről, vagy akár Miley Cyrusról, aki ide beteszi a lábát, a nyakába zúduló jellegzetes zöld trutyis élmény nélkül garantáltan nem távozhat. A Nickelodeon show-ja 2014-ben március 29-én kerül megrendezésre a Galen Centerben, a legnagyobb sztárok részvételével.

mark_wahlberg_kca_nick

Hirdetés

2013-ban a Kids’ Choice Awards jellegzetes narancssárga léghajóiért olyan hírességek harcoltak meg, mint Johnny Depp, Selena Gomez, Victoria Justice, Andrew Garfield, Jennifer Lawrence és Scarlett Johansson. A 27 éves tradíciót követve a Nickelodeon idei show-ján is a szórakozás és szórakoztatás lesz a fő cél, és persze az, hogy a gyerekek hallassák a hangjukat.

Hamarosan az idei gála jelöltjei is kiderülnek, azonban a népszerű gyerekcsatorna bejelentése szerint a legfontosabb döntés már megszületett: Mark Wahlberg lesz a március 29-én megrendezésre kerülő Kids’ Choice Awards műsorvezetője. Az Oscarra és Golden Globe-ra is jelölt világsztár igazi legenda Hollywoodban, aki olyan szuperprodukciókban dolgozott már, mint a Martin Scorsese-féle A Tégla, vagy a Family Guy készítőjének botrányos vígjátéka, a Ted, valamint az Entourage vagy a Boardwalk Empire című tévésorozatok. A színészre jellemző sokoldalúságról a mozikba járók idehaza februárban, A túlélő című filmben bizonyosodhatnak meg. Mark Wahlberg továbbá a blockbuster műfajban is hamarosan leteszi a névjegyét, érkezik ugyanis a Transformers 4 – A kihalás kora még 2014 nyarán. Ebben Michael Bay robbantgathat majd kedvére és harcoltathat gigantikus robotokat, ezúttal már új szereplőgárdával, amelynek legfontosabb láncszeme és húzó karaktere Wahlberg lesz.

Hirdetés

A tavalyi, 26. Kids’ Choice Awards igazi nézettségi csúcsokat döntögetett, összesen a hétvégi ismétlésekkel együtt több mint 12 millió nézőt ültetett le a képernyők elé. 2013-ban ráadásul rekord számú szavazat érkezett a gyerekektől a Nickelodeonhoz, több mint 392 millió voks jött a különböző zenei, filmes és tévés kategóriákban. A 2014-es gála világszerte több mint 375 millió háztartásban, 25 nyelven kerül majd levetítésre. Többek között a magyar Nickelodeon is képernyőre tűzi a zöld trutyis eseményt, hogy a hazai gyerekek és gyereklelkű felnőttek se maradjanak le semmiről!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek