KezdőlapZeneDalok10 év kihagyás után gyönyörű dallal érkezik az ABBA énekesnője, Agnetha Fältskog

10 év kihagyás után gyönyörű dallal érkezik az ABBA énekesnője, Agnetha Fältskog

-

Agnetha Fältskog újraindítja szólókarrierjét egy vadonatúj kislemezzel és egy közelgő, „A+” című albummal.

Új dallal jelentkezik Agnetha Fältskog, az ABBA énekesnője. A dal a ‘Where Do We Go From Here?’ címet kapta, és szerepelni fog az énekesnő közelgő albumán, amely az „A+” címet kapta.

Hirdetés

A 73 éves énekesnő tíz évvel ezelőtt adott ki utoljára saját dalt. Agnetha Fältskog új albuma, az „A+” a 2013-ban kiadott „A” album újragondolása.

„Hallottam az első átdolgozott dalt, és azt kell mondanom, hogy abszolút imádtam! Annyira frissen és modernül hangzott, még jobban, mint ahogyan elképzeltem!” – mondta Agnetha.

Hirdetés

„A+-nak neveztük el az albumot, és a hab a tortán, hogy még egy vadonatúj dalt is felvettünk! És ez lesz az első, amit tőlem fogtok hallani. Most már alig várom, hogy halljam, mit gondoltok róla! Remélem, nektek is annyira tetszik, mint nekem!” – fűzte hozzá az énekesnő.

Az ABBA nemzetközi sikere után Agnetha első szólólemeze 1968-ban jelent meg, egy svéd nyelvű, saját címmel ellátott debütáló albummal. Az énekesnő az ABBA után több dalt is kiadott, de a legnagyobb sikert a 2013-as „A” című albuma aratta, a brit slágerlistán a 6. helyig jutott.

Hallgasd meg Agnetha Fältskog ‘Where Do We Go From Here?’ című dalát!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek