KezdőlapZeneVideóklipekGyönyörű népdallal tér vissza Antal Timi: lélegzetelállító videóklip készült hozzá

Gyönyörű népdallal tér vissza Antal Timi: lélegzetelállító videóklip készült hozzá

-

Elektronikus lüktetés, spirituális ének és egy klasszikus ballada hármasában született meg a DJ/producer, Mr. Vasovski és az egykori X-Faktor második helyezettje, Antal Timi közöse. A „Három árva” egy videóklippel együtt debütál, amely Pilisszántó szakrális helyszínén, a Gyógyító Csillag szívében készült. Az új szerzemény ünneplőbe öltözteti mindenki lelkét a hosszúhétvégére és tiszteleg ősi hagyományaink előtt utat találva a fiatalabbakhoz is.

Gyönyörű népdallal tér vissza Antal Timi: lélegzetelállító videóklip készült hozzá

Hirdetés

Mr. Vasovski egyedülálló jelenség a hazai zenei palettán, hiszen a Vasovski Live és a Vasovski Symphonic alapítójaként a hangszeres zenét és az elektronikát ötvözi, legutóbb a „Kellettél” klubpezsdítő szerzeményével jelentkezett kibővített, ötfős formációjával.

Habár a lemezlovas a pop, deep house, EDM átdolgozásaiban tevékeny, a „Három árva” hallatán mégis egy új elektronikus verzió gondolata. „Amikor meghallottam a népdalt, az üzenete, a hangulata nagyon megérintett és szerettem volna, hogy minél többekhez eljusson. Az emberek viszonylag kis százaléka nyitott a népzenére, de egy modern hangzásra sokan felfigyelnek” – mesélte Vasovski Norbi az újdonságról.

Hirdetés
A dal borítója

Az erdélyi származású, ragyogó hangú énekesnő, Antal Timi az etno stílus nagy kedvelője, aki szívesen fogadta Mr. Vasovski felkérését.

„Számomra ez a népzenei kultúra a természetes közeg, hiszen ebben nőttem fel. Saját zenéimben is szívesen használok hagyományos motívumokat, így nagyon örültem, hogy én énekelhettem a „Három árvát”. Remélem, hogy ezzel a friss átdolgozással a fiatalabbakhoz is szólhatunk” – mondta az énekesnő.

Az új dal lélegzetelállító videóklippel együtt érkezik, amit Norbi egy misztikus környezetben, Pilisszántó határán elterülő Gyógyító Csillagnál álmodott meg.

A terület híres annak gyógyító erejéről, így sokan keresik fel megnyugvást és lelki békét keresve.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek