KezdőlapZeneVideóklipekEd Sheeran és Elton John elhozták az év legjobb karácsonyi dalát

Ed Sheeran és Elton John elhozták az év legjobb karácsonyi dalát

-

Ed Sheeran ezúttal Elton John-nal kollaborált, az eredmény: karácsony legizgalmasabb zenei darabja!

Ed Sheeran és Elton John elhozták az év legjobb karácsonyi dalát

Hirdetés

Mozgalmas éven van túl Ed Sheeran: október végén jelentette meg új nagylemezét „=”, azaz „Equals” címmel, amelyen olyan toplistákat ostromló megahitek kaptak helyet, mint a „Bad Habits”, a „Shivers” vagy az „Overpass Graffiti”. A korong dalai eszméletlen tempóban tarolták le a világot: máris több mint 1 milliárdos összhallgatottságot generált csak a Spotify-on a kiadvány!

Mindeközben az énekes-dalszerzőnek még arra is volt ideje, hogy az idén Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadón fellépjen, illetve vacsorázzon egy finomat az egyik helyi fine dining étteremben.

Hirdetés

Ed „Merry Christmas” című újdonságát pár napja jelentette be egy vicces videóval, amelyben a ’Love Actually’ című filmből vett ikonikus jelenetet játssza el. Az új számon pedig a többszörös Grammy- és Oscar-díjas legendával, Elton John-nal dolgoztak együtt! A két szupersztár feel-good ünnepi kollaborációban mutatja meg, milyen az, amikor a modern és klasszikus pop úttörői találkoznak: felemelő, azonnal fülbemászó vonós téma, szerethető szöveg, sok-sok száncsengő és két éteri hang gondoskodik a meghitt hangulatról.

A közössel pedig nemes ügyeket támogatnak az előadók: a befolyt bevételeket Ed ’Suffolk Music Foundation’ és Elton ’AIDS Foundation’ alapítványai kapják.

A felvétel humoros videóval együtt érkezett, amelyben több ikonikus karácsonyi film és klip jelenetei is újra megelevenednek.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek