KezdőlapZeneVideóklipekEget rengető dallal érkezik Molnár Tamás és Pajor Tamás: órák óta a...

Eget rengető dallal érkezik Molnár Tamás és Pajor Tamás: órák óta a hatása alatt vagyunk!

-

Mellbevágó közös dallal érkezik Molnár Tamás és Pajor Tamás, órák óta a hatása alatt vagyunk a Világot cserélek című dalnak!

Drámai klip kíséretében érkezett meg Molnár Tamás és Pajor Tamás közös dala, a Világot cserélek. Középpontjában a háború mint korunk rémséges létélménye áll.

Hirdetés

A dal Pajor Tamás tollából indult, majd Molnár Tamás refrénjeivel nyerte el végleges formáját.

„A képi anyag tele van utalásokkal, disztópikus világot fest. Generációk találkozása ez, ami a kölcsönös tiszteleten túl azt sugallja, hogy a szomszédunkban zajló háború szörnyűségeiről kortól függetlenül azonosan vélekedünk” – fogalmazott Molnár Tamás.

Hirdetés

A kliphez a kőbányai pincerendszerben forgattak, majd Pajor Tamás Ukrajnában, a fronthoz közeli helyszíneken rögzített felvételeivel egészítették ki a videót.

„Jó háború nincs. De a legrosszabb, amikor tébolyult, ördögien megszállott zsarnokok indítanak harcot, amelynek aztán ártatlan civilek, idősek, nők, gyermekek lesznek az áldozatai. Ez zajlik most a szemünk előtt. Ha mi nem is tehetünk túl sokat, nem unhatunk bele, hogy újra és újra kimondjuk: ezt nem!” – mondta Pajor Tamás.

Nézd meg te is a Világot cserélek című dal videóklipjét!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek