Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Pár hónap küzdelem után június 2-án elérkezett a Csillag Születik 2012-es fináléja is, amelyben Szirota Jennifer, A Quantum XXL és Mészáros János Elek mérettette meg magát.

A Finálé nyitányaként a tizenkét döntőbe jutott produkció adta elő az első magyar X-Faktor nyertesének, Vastag Csabának legújabb slágerét, az Őrizd az álmod című dalt.

A zsűritagok összegezték a műsorban tapasztaltakat. Pokorny Liának nagyon nehéz lesz elengednie ezeket a tehetséges embereket, és persze magát a műsort is. A színésznő úgy érzi, hogy ez a pár hónap annyi élményt adott neki, amennyit normális esetben öt év alatt él át egy embert.

Hajós András meglepően kedves volt a versenyzőkkel a műsor alatt, saját bevallása szerint ebbe bele is fáradt, és már alig várja, hogy holnaptól újra bunkó lehessen.

Puzsér Róbert biztos abban, hogy el fog tűnni, ezzel viszont nagy áldozatot hoz a csatorna. „Az RTL Klub a legnézettebb csatorna marad, de nélkülem színvonaltalanabb” – mondta a rettegett kritikus.

Hernádi Judit szerint azért tudnak ilyen sikeresek lenni ezek a tehetségkutató műsorok, mert visszaadják a reményt mindenkinek arra, hogy elérhetik az álmaikat, hiszen bárki jelentkezhet és nagy magasságokat érhet el, ha sikeresen veszi a műsor akadályait.

Első körben az énekesek saját dallal léptek színpadra, majd következtek a duettek is. Az est folyamán több Csillag Születikes tehetség is színpadra lépett, Janicsák Veca és Kocsis Tibor, akik később az X-Faktorban érték el a várva-várt sikert, egy duettel lepte meg a közönséget.

Íme a ma esti produkciók:

Nézd meg Szirota Jennifer összes videóját

Nézd meg a Quantum XXL összes videóját

Nézd meg Mészáros János Elek összes videóját

A nézők szavazatai alapján Mészáros János Elek nyerte a 2012-es Csillag Születiket. Titeket meglepett a nézők döntése? Ti kinek adtátok volna a fődíjat?

Szerintem Mészáros János Elek mindenre számított, csak éppen arra nem, hogy megnyerje. Az énekes annyira meghatódott, hogy elsírta magát. Szép volt! Megérdemelte!