Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az RTL Klub képernyőjén tavasszal újra a kiscsillagoké lesz a főszerep. Bár a Csillag Születik online jelentkezése már lezárult, a produkció útra kel, és 10 vidéki városba látogat, hogy teret adjon a tehetségeknek.

csillag-szuletik

A műsor válogatóján bárki részt vehet január 25-én Békéscsabán, Győrben és Pécsett, január 26-án Komáromban és Szegeden. Február első szombatján a nagykanizsaiak, nyíregyháziak, első vasárnapján pedig a debreceniek, miskolciak és veszprémiek mutathatják meg, mit tudnak.

Az egykori Csillag Születik versenyzők közül sokan folytatták az RTL Klubban sikeresen megkezdett útjukat. Brasch Bence ma már Mercutioként, és számos egyéb szerepben látható a Budapesti Operettszínházban. A 4 For Dance tánccsoport a legelső Csillag Születikben tűnt fel, és azóta bejárta a világot, közel 40 országban léptek fel. Szabó Ádám harmonikás az X-Faktor színpadára vágyott, és álma teljesült. Itt együtt dolgozhatott Kurucz Sanyival és Szabó Tamással, hiszen a nagysikerű show-műsor koreográfusai szintén egykori kiscsillagok voltak. A Csillag Születikben ismerhette meg a közönség Kocsis Tibort, Vásáry Andrét és Varga Viktort is.

A tét nem kicsi! Azok az ifjú tehetségek, akik sikeresek a Csillag Születik vidéki válogatóin, akár az élő show-ba is bekerülhetnek. Ahogy pedig a feljebb sorolt példák mutatják, a döntőktől a határ a csillagos ég.