Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor egy filmet nézel, egy másik világba csöppensz – egy olyan környezetbe, ami képes megváltoztatni, más színben láttatni a dolgokat, zseniális ötleteket adni vagy egyszerűen csak álmodozásra bírni.

Vajon mit szeretnek a férfiak a nőkben? Több tíz férfinak tettük fel ezt a kérdést azzal a reménnyel, hogy végre kicsikarjuk belőlük, mégis mi ébreszti fel bennük az irántunk érzett szenvedélyt és szerelmet? Válaszként a báj és a nőiesség hihetetlen egyvelegét kaptuk, és hidd el, lesz olyan pont, ami téged is meglep majd!

Íme az a tízes lista, amitől nem te sem fogod tudni levenni a szemed a képernyőről! De mielőtt megnéznéd a listánkat ne feledkezz meg a múltkori filmajánlónkról sem!

1. A láthatatlan vendég (Contratiempo, 2016)

Azzal vádolnak meg egy ifjú üzletembert, hogy meggyilkolta a szeretőjét. A férfinak komoly fejtörést okoz az igazság bebizonyítása.

2. A házban (Dans la maison, 2012)

Germain irodalmat tanít egy franciaországi gimnáziumban, de folyton lelombozza őt a diákjai érdektelensége, a gyerekeket ugyanis inkább leköti a pizza meg a mobil, mint az unalmas olvasmányok. Felfedez azonban egy fiút, akiben írói képességeket vél látni, ezért foglalkozni kezd vele. Magánórákat tart neki, amik alatt rádöbben, Claude történetei mögött nem is a fikció, hanem a keserű valóság áll…

3. Avril és a képmutató világ (Avril et le monde truqué, 2015)

Díjnyertes, kézzel rajzolt történet egy kislányról, akit Aprilnak hívnak, és aki a szüleit keresi a ’40-es évekbeli Párizsban. A világ teljesen megváltozott, a bátor leányzót pedig semmi sem tartja vissza a terve megvalósításától.

4. A sebezhetetlen (Unbreakable, 2000)

Az ütközés délután 3 óra 15 perckor történt. Az első utaskocsi kettészakadt, a darabok másfél kilométeres körzetben repültek szanaszét. 118 utas és a 7 tagú személyzet tartózkodott a vonaton, de mind közül csak egyvalaki élte túl a balesetet. Samuel L. Jacksonnal és Bruce Willisszel a főszerepben, élvezet lesz kideríteni, ki is az.

5. A látszat csal (Focus, 2015)

Nicky (Will Smith) az átverések nagymestere, beleszeret az ifjú Jessbe (Margot Robbie). Miközben a trükkökre tanítja, a lány túl közel kerül a férfihoz, mire ő teljesen elszakad tőle. Három évvel később, a dögös nővé cseperedett Jess Buenos Airesben bukkan fel, ahol alaposan összekuszálja a csaló férfi terveit.

6. Az imposztor (The Imposter, 2012)

A film egy francia fiatalember történetét meséli el, aki mindent megtesz, hogy meggyőzzön egy texasi családot arról, ő a 16 évesen eltűnt fiúk, akit 3 évvel ezelőtt veszítettek el.

7. A stylist (Personal Shopper, 2016)

A fiatal amerikai lány, Maureen (Kristen Stewart) élete nagy lehetőségét fogja ki Párizsban. Egy hírességet öltöztethet, mégsem örül annyira a munkának. De kénytelen elfogadni, hisz fenn kell tartania magát, míg fel nem kutatja elveszett ikertestvérét, Lewist. Maureen azonban egyre furcsább telefonhívásokkal találja szemben magát…

8. A Stonehearts Elmegyógyintézet (Eliza Graves, 2014)

Amikor Edward megérkezik a Stonehearts intézetbe, hogy orvos-asszisztensként alkalmazzák, a személyzet kedvessége teljesen leveszi őt a lábáról. Főként egy elbűvölő hölgy, Eliza Graves nyeri meg őt magának. Ám az idilli munkakörnyezet gyorsan rémálommá válik, a férfi ugyanis ráébred, a főorvos módszerei kegyetlenek, és itt senki sem az, akinek mondja magát.

9. Az ismeretlen férfi (Unknown, 2006)

Öt férfi egyszer csak azon kapja magát, hogy egy kémiai raktárban tartják őket bezárva, és fogalmuk sincs, kik ők, illetve hogyan kerültek oda. Egyetlen dologban biztosak: mindannyian sebesültek, és el kell menekülniük onnan. Később kiderül, ők öten nemcsak áldozatok, hanem köztük vannak az elrablók is. Ahhoz pedig, hogy megszökhessenek, előbb rá kell jönniük, ki melyik táborba tartozik.

10. Erőszakos múlt (A History Of Violence, 2005)

Egy hétköznapi családot vesznek górcső alá, miután az apa gyilkosságot követ el, önvédelemből, a család éttermében. Tom Stall nyugodt és rendszerető ember, aki egy kis vendéglőt működtet Indianában. De amikor két veszélyes gyilkos betéved az éttermébe, és erőszakkal kezd el fenyegetőzni, a férfi mindkettőt lepuffantja. A kocka akkor fordul, amikor Stall esetét felkapja a média…