KezdőlapSzínesMillióknak csalt könnyeket a szemébe ez a dal, neked is meg kell...

Millióknak csalt könnyeket a szemébe ez a dal, neked is meg kell hallgatni, ha már elveszteted egy szerettedet

-

Russell Watson angol tenor, de nem csak operaénekes, popdalokat tartalmazó lemezeket is kiadott karrierje során. Bár gyerekkorától kezdve énekelt, hosszú ideig nem törekedett hivatásos karrierre énekesként. Első albuma 2001-ben jelent meg, és mostanra összesen tizenhárom stúdióalbumot adott ki.

Russell Watson 2011-ben a londoni Royal Albert Hall hangversenyteremben adott koncertet, és az este záróakkordjaként elénekelte a Someone To Remember Me című megható dalt, amit minden olyan jelenlévőnek ajánlott, aki elveszített valakit, akit szeretett.

Hirdetés

A dal egyszerre felemelő és szívszorító, nemcsak a gyász, de a remény is áthatja, a hit, hogy szeretteink, akik már nem lehetnek mellettünk, lélekben mindig velünk vannak, és, hogy egy napon majd ránk is ugyanígy emlékszik valaki.

„Azoknak ajánlom ezt a dalt, akik elvesztettek már valakit, akit nagyon szerettek” – konferálta fel a dalt a jóképű énekes.

Hirdetés

A koncerten készült videó a YouTube-on is rendkívül népszerű lett, és a hozzászólások közt többen is megemlékeztek szeretteikről, akik mindig eszükbe jutnak a dal hallatán.

A felvételt eddig több mint 4 millióan nézték meg, számos rajongó osztotta meg fájdalmas történetét a dal meghallgatása kapcsán.

„A férjem találta ezt a csodálatos dalt, amikor megtudta, hogy haldoklik….. gyakran hallgatom, hogy tisztelegjek előtte! Mindig lesz valaki, aki emlékezni fog rád, szerelmem!” – írta az egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Te jó ég, milyen gyönyörű dal! És milyen gyönyörű előadás! A férjem majdnem 7 évvel ezelőtt hunyt el 22 év rákkal való küzdelem után. Olyan édes és gyengéd szerelmi történetünk volt. Ő életem nagy szerelme. Most 81 éves vagyok és annyira várom, hogy újra vele legyek a mennyekben az örökkévalóságban. Az együtt töltött 55 évünk az ég küldötte volt. Én és 5 gyermekünk és sok unokánk és dédunokánk együtt tiszteljük őt és ápoljuk az emlékeit az ő jó életéről. Köszönöm, Watson úr, hogy megosztotta hihetetlen ajándékát a világgal. Annyira megható” – írta egy másik rajongó.

„Ezt választottam a kedves férjemnek a márciusi temetésén, mivel ez pont olyan tökéletes volt, mint ő nekem. Nyugodj békében drágám” – osztotta meg történetét egy másik nő.

Nektek hogy tetszett a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek