Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az RTL Klub tehetségkutatójának egykori versenyzője a 8:08 – Minden reggel című műsorban felelevenítette egykori emlékeit a Csillag Születik kapcsán. Igaz ugyan, hogy csak néhány év telt el azóta, de mégis rengeteg dolog történt ezalatt Brasch Bencével. A Budapest Operettszínház fiatal színésze jelenleg épp a Rómeó és Júlia musical tíz éves születésnapjára készül.

Fotó: Brasch Bence/Facebook
Fotó: Brasch Bence/Facebook

Brasch Bence a műsorvezető Teszári Nórának és Somogyi Zoltánnak elárulta, mindenképpen a Csillag Születik egyik győztesének érzi magát. Egy ország ismerhette meg az RTL Klub képernyőjén az arcát, tizennyolc éves volt, amikor beválogatták a tehetségkutatóba, egyik napról a másikra kellett felnőnie.

– Ez egy nagyon szép korszaka az életemnek, sok szép emlékem van róla – mesélte Bence, aki nagyon sokat tanult azalatt a pár hónap alatt. Nőtt a teherbírása, és megismert egy számára addig ismeretlen világot, ahol mindig a maximumot kell nyújtania. Ha fáradt is, azt a nézők ezt nem láthatják.

A fiatal színész azt is elmondta, nem elég részt venni egy tehetségkutató versenyen, ha valaki hosszú távon is profitálni akar a hirtelen jött hírnévből, annak alázatosan kell tovább dolgoznia. A Budapesti Operettszínház stúdiósaként az első évben ő is zászlótartó fiúként kezdte, innen jutott el első nagy szerepéig, a Rómeó és Júlia Mercutiojáig.

Aki úgy érzi, hogy szívesen lépne Brasch Bence nyomdokaiba, még rész vehet a Csillag Születik vidéki válogatóján. Szombaton Békéscsabán, Győrben és Pécsett, vasárnap Komáromban és Szegeden, jövő hétvégén pedig további öt nagyvárosban várja a műsor csapata a jelentkezőket. A lehetőség bárkinek adott, hogy az ország következő kiscsillagainak egyike lehessen, vagy akár megnyerje a népszerű tehetségkutatót.