Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Atlantic művésze, Jason Mraz részleteket árult el legújabb albumáról. A “LOVE IS A FOUR LETTER WORD” – melyen megtalálható az “I Won’t Give Up” c. dal is – április 17-én jelenik meg.

A lemez producere a többszörös GRAMMY®-díjas Joe Chiccarelli (The White Stripes, Christina Perri, Young The Giant) volt. A “LOVE IS A FOUR LETTER WORD” Mraz negyedik stúdióalbuma, a 2008-as “WE SING. WE DANCE. WE STEAL THINGS” utódja. “Személyes, dallamos és érett” – mondta Mraz nemrégiben a Billboard-nak a lemezről. – “Vannak rajta gyorsabb dalok is, de inkább a szívdobbanás ritmusát hozzák, mert ez az én életem ritmusa.”

Az “I Won’t Give Up” első helyen debütált a Billboard “Digital Songs” listáján januárban. A kislemez eladásai már 500.000 fölött járnak az iTunes-on. A videóklipet Mark Pellington rendezte (Bruce Springsteen, U2, Pearl Jam). A korábban megjelentetett szöveges videó alapján olyan sztárok zengtek ódákat a dalról Twitter-oldalukon, mint pl. Ellen DeGeneres, Rob Thomas, Perez Hilton, vagy a Lady Antebellum.

Megtekintésének száma már 8 millió fölött jár:

www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0.

Jason Mraz – “LOVE IS A FOUR LETTER WORD”
(Atlantic)

Freedom Song
Living in the Moment
The Woman I Love
I Won’t Give Up
5/6
Everything is Sound (La La La)
93 Million Miles
Frank D Fixer
Who’s Thinking About You Now?
In Your Hands
Be Honest (Feat. Inara George)
The World As I See It