Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két extra produkció is lesz az X-Faktor 2011 szombati adásában: Szabó Ádám harmonikás és az Anti Fitness Club lép színpadra egy-egy felejthetetlen előadással.

Minden X-Faktor adás egyik különleges eleme, amikor a sztárfellépő pezsdíti fel még inkább a hangulatot az RTL Klub stúdiójában. Ezen a hétvégén ismét két extra produkció lesz és csak négy énekes küzd az X-Faktor 2011 győzelméért. Az egyik sztárfellépő a fiatalok egyik nagy kedvence, az Anti Fitness Club punk-rockbanda lesz. A négytagú zenekar alig 10 éves pályafutása alatt több jelentős szakmai és közönségdíjat is elnyert. A csapat tavaly ősszel már színpadra lépett az X-Faktorban: heteken át beszédtémát szolgáltatva a közönségnek és a sajtónak, hiszen Hernádi Judit klasszikusát, a Sohase mondd! című dalt dolgozták fel. A dal közben néhány másodpercre az elismert művésznő is megjelent a zenekar mellett.

A másik sztárfellépő az idei Csillag Születikben feltűnt Szabó Ádám harmonikás lesz, aki egy különleges számmal készül szombat estére.

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Csillag születik után az X-Faktorban is színpadra állhatok és megmutathatom, mire vagyok képes a harmonikámmal. Bár sokan azt gondolják, hogy a régmúltat idézem ezzel a hangszerrel, pedig többnyire mai dalokat szólaltatok meg új köntösben. Más lesz most ezen a színpadon állni, hiszen legutóbb, a Csillag Születik döntőjében még túl nagy volt számomra a tét. Remélem, egykori kiscsillagként újra beragyoghatom az RTL Klub stúdióját – mondta Szabó Ádám.