Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az X-Faktor 2011 egyik legkülönlegesebb extra produkciójára készül Takács Nikolas, a tehetségkutató tavalyi finalistája. December 3-án ugyanis, Magyarországon először, az RTL Klub képernyőjén adja elő új duettjét Portugália legsikeresebb énekesnőjével, Aureával. A “Where Is The Love”-ot októberben mutatták be.

Takács Nikolas tavaly drámai küzdelemben maradt alul Vastag Csabával szemben az X-Faktor 2010 döntőjében, karrierje azonban azóta is felfelé ível. Két teltházas, önálló koncert, háromszoros platinalemez és egy aranylemez után októberben rukkolt elő azzal a duettel, amelyet Portugália legsikeresebb énekesnőjével, Aureával ad elő. A “Where Is The Love”című dal érdekessége, hogy a két művész külön-külön énekelte fel a saját részét, először csak múlt héten találkoztak, amikor Nikolas fellépett az énekesnő lisszaboni koncertjén. A dal Roberta Flack és Donny Hathaway klasszikus duettjének feldolgozása. Nikolas és Aurea közösen választották, hiszen mindketten nagy rajongói a soul, R’n’B és jazz zenének, ráadásul Erdélyi András és Bubenyák Zoltán hangszerelésének köszönhetően egy magával ragadó sláger született.

– Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy közreműködhetek ebben a nagyszerű duettben Nikolasszal. Különleges és erőteljes hangja van, amely teljesen új jelentést ad ennek a verziónak. Fantasztikus, amikor ilyen csodálatos művészekkel dolgozhatunk együtt, mint Nikolas – fogalmazott Aurea, akinek debütáló albumának első slágere, a “Busy (For Me)” rekord sebességgel hódította meg a portugál rádiókat és ért el #1 pozíciót a kislemez listán.

Nikolas a másfél hete nemcsak a portugáliai koncerten lépett fel, hanem klipet is forgatott a “Where Is The Love” című számhoz. Aurea december 1-jén érkezik Magyarországra, klipforgatás és több fellépés is szerepel a programjában: december 3-án az X-Faktor 2011 élő show-jában adják elő Magyarországon először Takács Nikolasszal közös dalukat, majd másnap fellép a tavalyi finalista nagykoncertjén a RaM Colosseumban.

– Ez a dal nem arról szól, hogy ki, milyen nagyot tud énekelni. Sokkal inkább érzésekről és azok legegyszerűbb kifejezéséről. Nagyon hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van a közös munkára egy ilyen tehetséges és fiatal énekesnővel, aki még ráadásul elképesztően csinos is! Remélem, hogy az emberek hamar megkedvelik a dalt, szeretni és hallgatni fogják minden nap – mondta Takács Nikolas, aki nagy izgalommal tér vissza az X-Faktor színpadára, ahonnan elindult karrierje Magyarországon és határokon túl is.