Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Álló ovációval díjazta a közönség Susan Boyle világhírű énekesnőt, aki múlt héten tért vissza az America’s Got Talent tehetségkutató verseny színpadára fellépőként. Hamarosan megjelenő “Someone To Watch Over Me” című harmadik stúdióalbumáról adta elő “You Have To Be There” című dalát.

A “You Have To Be There” című nóta a legendás ABBA duó nevéhez fűződik: Benny Anderson és Bjorn Ulvaeus szerezte ezt a dalt a híres svéd musical, a “Kristina”alapján.

A dal exkluzív világpremierjére tökéletes helyszínnek bizonyult az America’s Got Talent színpada, a közönség kitörő örömmel fogadta az új szerzeményt.

Előadásáról Susan a következőt nyilatkozta: “Nagyon örülök, hogy a közönségnek tetszett a dalom. Igazán jó érzés volt előadni ezt az óriási slágert, bár egy picit ideges voltam amiatt, hogy újdonsággal készültem. Az America’s Got Talent színpadán mutatkozott be az első albumom, úgyhogy csodálatos ide visszatérni, és köszönöm a támogatást mindenkinek.”

Susan várva várt 3. stúdióalbuma a “Someone To Watch Over Me” címet kapta, és míg az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Ausztráliában és Új-Zélandon november 1-jén kerül a boltok polcaira, az Egyesült Királyságban és a világ többi részén – hazánkat is beleértve – 2011. november 7-én veszi kezdetét az értékesítés.

Az új album már Susan 3. lemeze mindössze 2 évvel azt követően, hogy az énekesnő rabul ejtette a közönség szívét. Susan kifejezetten úgy válogatta össze dalait erre az albumra, hogy érzelmeit tükrözni tudja azok felé a rajongók felé, akiktől számtalan levelet kapott a legkülönfélébb élethelyzetekről beszámolva az elmúlt évek alatt.

Susan Boyle első két albuma, az “I Dreamed A Dream” és a “The Gift” világszerte uralta a toplistákat: 14 hónap alatt több mint 14 millió példány kelt el, és több mint 30 országban került a toplisták legelső pozíciójába.

http://www.youtube.com/watch?v=UQoZjsiVbX4