Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szinte egy nap alatt tett szert világhírnévre, több mint 14 millió albumot adott el mindössze 14 hónap alatt, és a világ minden táján zenei rekordokat döntött. Most pedig Susan Boyle visszatér régóta várt harmadik stúdióalbumával: “Someone To Watch Over Me”.

A “Someone To Watch Over Me” című korongon Susan Boyle és a világszerte elismert producer, Steve Mac ismét összeállt, hogy elkészíthessenek egy szenzációs és kortárs albumot, mely több generációt is megérint. Olyan lélegzetelállító szerzemények kerültek a lemezre, mint az “Unchained Melody” vagy a “Both Sides Now” című dalok újraértelmezése, de Susan nem fél olyan ikonikus dalokat újragondolni, mint az “Enjoy The Silence” vagy a “Mad World” című szerzemény. A saját dalok között megtaláljuk a “This Will Be The Year” című Emeli Sande-dalt, a “Naughty Boy” című nótát, mely Josh Kear közreműködésével készült, valamint a “Return”-t, melyet Steve Mac és Wayne Hector készítettek.

A vadonatúj album Susan Boyle egy egészen új zenei korszakának első hírnöke. Új és klasszikus dalok kombinációja, melyekben a könnyed és drámai ütemek váltakoznak; a zene teljesen le lett csupaszítva, hogy megmutathassa a hangot, melybe az egész világ beleszeretett.

Susan dalait a rajongóktól kapott élettörténetek és gondolatok ihlették, melyek levélben érkeztek az énekesnőhöz a világ minden tájáról. “Számos olyan dal van, melyekben visszaköszönnek azok a levelek, melyeket a rajongók írtak és küldtek nekem.” – meséli Susan. “Tudtam, hogy a lemezemnek erről kell szólnia. Írtak nekem bánatról, szerelemről, boldogságról, szomorúságról; mélyen megindító sorokat kaptam, és a dalok ezeket az érzelmeket és élettapasztalatokat tükrözik.”

A “Someone To Watch Over Me” című album már előrendelhető a bookline.hu-n és az énekesnő hivatalos weboldalán is.

A leginkább meglepetéseiről és erőteljes hangjáról ismert Susan Boyle albumait világszerte a a legnagyobb példányszámban értékesítik. A hihetetlen eladási adatok, a megdöntött rekordok és listavezető multiplatina albumai mind-mind részei annak az útnak, melyet Susan Boyle bejárt azóta, hogy 2009-ben a Britain’s Got Talent tehetségkutató verseny színpadára lépett.

Előző két albumából (“I Dreamed A Dream” és “The Gift”) napjainkig több mint 14 millió példány fogyott világszerte, és több mint 30 országban voltak listavezetők.

Ezzel az albumával, mely a rá jellemző nagy számokat és a nem várt elemeket is magában foglalja majd, Susan Boyle megszilárdítja hitelességét a zenei életben.

Tracklista:
1. You Have To Be There
2. Unchained Melody
3. Enjoy The Silence
4. Both Sides Now
5. Lilac Wine
6. Mad World
7. Autumn Leaves
8. This Will Be The Year
9. Return
10. Someone To Watch Over Me

Néhány fontosabb adat Susan-ról:
– Susan 2010-ben újabb zenei történelmet írt: ő volt az első énekesnő, akinek albuma #1 pozíciót ért el az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban egyszerre – kétszer is, 12 hónapon belül
– 2010. november 1. és 8. között több mint 32 ország részvételével került sor a világ legnagyobb online nemzetközi zenehallgatására Susan hivatalos weboldalán, Facebook oldalán és számos helyi partneren keresztül világszerte
– Az Amazon történetében ő büszkélkedhet a legnagyobb számú album előrendeléssel világszerte
– Susan nevéhez fűződik a leggyorsabban fogyó debütáló lemez világszerte (“I Dreamed A Dream”)
– Több mint 14 millió albumot adott el világszerte
– Több mint 30 országban ért el #1 helyezést világszerte
– Albuma minimum platina (de néhol többszörös platina) státuszt ért el 30 országban világszerte
– A legtöbb nagy TV showban fellépett már: Oprah, America’s Got Talent, Dancing With The Stars (USA, Spanyolország és San Remo, Olaszország), German’s Got Talent, NHK RED/WHITE Song Contest (Japán)
– 500 millió megtekintés YouTube-on
– A tehetségkutató válogatóján, a fellépéséről készült felvétel 2009-ben a legnézettebb videó volt YouTube-on