Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hatalmas bulit csapott Adele az idei Itunes Festivalon. Az esemény két hónapig tart, több nagy név is fellép rajta, Adele azonban mégis kitűnt az eddigi előadók közül.

Adele jelenleg az egyik legerősebb művész a zenei palettán, nem csak azért mert új albuma rekordokat dönt, hanem mert egy jó leckét adott az egész zenei iparnak. Fellépése és az iránta mutatott figyelem az Itunes Festivalon is megmutatkozott és ezt erősíti.

Az énekesnő olyan dalait adta elő, mint a Set Fire to the Rain, Make you feel my love és a megaslágert, a Rolling In The Deep-et. Lent láthatjátok a fellépéseket. Enjoy!

Adele – Set Fire To The Rain – Live On The iTunes Festival 2011

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oFm3G0_37CI

Adele – Rolling In The Deep – Live On iTunes Festival 2011

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yvoe9efyfzo

Adele – Make You Feel My Love – Live Itunes Festival 2011

Adele – I’ll Be Waiting – Live Itunes Festival 2011

A Rolling In The Deep videóklipjével és a „21” című albummal Adele bebizonyította, hogy az év legerősebb énekesnője és hogy nincs szükség arra, hogy te legyél a legszexisebb énekesnő, sőt pár plusz kiló is lehet annyira szép, mint a hiánya, nem kell rajzfilmfigurának öltözni, nem kell biszexuálisnak lenned és nem kell botránykeltés arra, hogy felkeltsd mások érdeklődését. Az is elég ha magadat adod és emellett természetesen kiváló tehetséggel bírsz.

Ti mit szóltok Adelehez? Felcserélnétek egy Beyonce vagy Lady Gaga által adott koncertre?