Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

„Hosszú út volt, sokat tanultam, de végre eljött az én időm!” – nyilatkozta napokban Rami vadonatúj, bemutatkozó albuma kapcsán, amely „Szeress forrón!” címmel kerül 2011. január 28-án a boltokba.

A rendkívül dekoratív és tehetséges fiatal énekesnő kiskora óta tudatosan készül az előadói pályára. Már az óvodában és az iskolában is ének tagozatra járt, az iskolai kórusban pedig öt évig énekelt. Zene, tánc és beszédórákon képezte magát, szorgalmasan járt ének tanárhoz, hiszen tudta, ha meg szeretné valósítani gyermekkori álmát, akkor csakis a tökéletesre szabad törekednie.

A sok munkának meg is lett az eredménye, hiszen az első kislemezhez (Szeress forrón!) készült látványos klip a VIVA TV egyik legtöbbet pörgetett videója volt 2009-ben és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy ő lett az első VIVA VIP tag. Hamarosan érkezett is a folytatás (Szívemet a szemeidért), mely szintén a hazai zenecsatorna egyik kedvence lett.

A nagylemezt felvezető, harmadik videóklip a „Miért sír a szél” című gyönyörű balladához készült, a csodaszép lírai felvétel Rami egyik kedvence dala a korongról:

„Ez az első albumom egyik legszebb dala, ez fejez ki most leginkább, ezért esett erre a választásom”.

A bemutatkozó anyagon dallamos, könnyed pop dalokat hallhatnak a rajongók, a CD zenei producere pedig Szabó Zé volt, aki már számos fiatal tehetséggel dolgozott együtt.

„Az elmúlt egy évben sok helyen jártam, folyamatosan képeztem magam, új emberekkel találkoztam, új impulzusokkal töltöttem fel magam. Nagyon örülök, hogy végre elkészült az album, sok munkám és energiám fekszik benne.”

www.myspace.com/ramimusic09