Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Útjára indul az Avon Voices, az első globális online énekes tehetségkutató és dalszerző verseny.

A globális zsűri olyan híres sztárokból áll, mint Fergie (hatszoros Grammy-díjas énekesnő), Diane Warren (neves dalszövegíró), Natasha Bedingfield (Grammy-díjra jelölt énekesnő/dalszövegíró), Valeriya (orosz énekesnő), Delta Goodrem (ausztrál énekes), Sheila E.(Grammy-díjra jelölt női dobos), David Pack (Grammy-díjas énekes/zeneszerző és zenei producer) és Maia (kolumbiai énekesnő).

Az egyéves program fénypontja a 200 továbbjutó számára egy fantasztikus utazás lesz egy különleges helyszínre, ahol professzionális zenei képzésen és átalakításon vehetnek részt, valamint produkcióikról videoklip készül. A tehetségkutató két legtehetségesebb énekese elkészítheti saját albumát.

„Az AVON már 125 éve támogatja a nőket, hogy megtalálják saját hangjukat és valóra váltsák álmaikat. Most pedig ezzel az új, világszintű tehetségkutatóval boldogan adunk lehetőséget azoknak a nőknek, akik szeretnék megmutatni a hangjukat, a dalukat és a történetüket.” – mondta Andrea Jung, az AVON elnök-vezérigazgatója.

Mától kezdve, azaz 2010. december 1-től él a program hivatalos weboldala – AvonVoices.com – és feltölthetők a videók.

  • Éneklés: Az online énekes tehetségkutató nők számára elérhető, egy dalt kell kiválasztani a weboldalon szereplő listáról, annak előadását megörökíteni, és erről feltölteni a videót 2011. február 13-ig az AvonVoices.com oldalra.
  • Szavazás: Bárkiből lehet tehetségkutató, minél több tehetséges ember felkutatásával, videók megtekintésével, és a kedvenc Avon Voices versenyzőkre szavazva befolyásolható a végkimenetel. Áprilistól októberig négy fordulóra kerül sor, a továbbjutókat a zsűri véleménye és az online szavazások összesítése alapján határozzák meg. (Az első hivatalos szavazás 2011. április 22-én kezdődik, de már ezt megelőzően is lehet tetszést nyilvánítani.)
  • Dalszerzés: Nők és férfiak is részt vehetnek a dalszerző versenyben egy eredeti dal megírásával, mely inspiráló, reményt adó és optimizmust sugall. A digitális fájlt és a dalszöveget az Avonvoices.com oldalra kell feltölteni (2011. május 20. és 2011. július 1. között).

Fotó: Mario Sorrent