KezdőlapZeneAlbumokSusan Boyle - "The Gift"

Susan Boyle – „The Gift”

-

500 millió YouTube megtekintéssel nemzetközi szupersztár státuszt kivívva magának, diadalmas, világrekordokat döntő debütáló albumának sikerei után Susan Boyle visszatér a milliók által várt második albumával, a „The Gift”-tel.

Hirdetés

A „The Gift” című lélegzetelállító ünnepi albumon Susan Boyle ismét az elsimert producerrel, Steve Mac-kel dolgozott, és az albumon olyan örökzöldek kaptak helyet, mint a „The First Noel” és a „O Holy Night”, de az előző albumon már megismert stílusban néhány ikonikus popsláger is újjászületik, mint például a „Don’t Dream It’s Over” vagy a „Perfect Day”.

A „The Gift” című albumon hallhatjuk az amerikai medikus, Amber Stassi zenei debütálását is, aki nemrég megnyerte a Susan Search elnevezésű online tehetségkutató versenyt. Amber és Susan egy elképesztő és utánozhatatlan duettet énekel a „Do you Hear What I Hear” című dalban.

Hirdetés

Susan az egész világot meglepte erőteljes, lélegzetelállító hangjával amikor 2009 áprilisában besétált a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsor színpadára. Ugyanezen év novemberére meghódította az albumlistákat az egész világon többszörös platinalemezes debütáló albumával, az „I Dreamed A Dream”-mel, melyből mára már több mint 10 millió példány kelt el. Debütáló albumának köszönhetően Susan lett 2009 legtöbb albumot eladó művésze, a leggyorsabban fogyó album előadója az egész évtizedet tekintve, és minden idők leggyorsabban fogyó albumának előadója Nagy Britanniában. Az „I Dreamed A Dream” több mint 21 országban lett #1 tavaly, köztük Nagy Britanniában, Amerikában, Kanadában, Ausztráliában, Japánban, Új Zélandon és Dél-Afrikában. Csodálatos ünnepi albumával most ismét szembeszáll a kritikusokkal és az előítéletekkel.

Susan így nyilatkozott a lemezről: „Amikor készítettem ezt a lemezt, azt szerettem volna igazán, ha megérinthetem a szíveket. A zene mindig is elkísért engem mindenhová, főleg különleges alkalmakkor. Szerettem volna, ha mindenkinek lennének válogatott dalai az idei karácsonyi ünnepek alkalmával, melyek a hangulatunkkal együtt áramlanak. Amennyire az ünnep az elmélkedések ideje, annyira a boldogság és a közeli hozzátartozóink élvezete is egyben.”

Simon Cowell pedig így nyilatkozott: „Susan minden szabályt felrúgott, szinte egy éjszaka alatt vált híressé és a világ egyik legkedveltebb énekesévé. Hihetetlen büszkeség és elégedettség tölt el vele kapcsolatban. Úgy gondolom Susan még egy lépéssel tovább ment új albumával. Ő egy nagyon különleges hölgy.”

Dallista:
1. Perfect Day
2. Hallelujah
3. Do You Hear What I Hear (Duet with Amber Stassi)
4. Don’t Dream It’s Over
5. The First Noel
6. O Holy Night
7. Away in A Manger
8. Make Me A Channel Of Your Peace
9. Auld Lang Syne
10. O Come All Ye Faithful

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek