KezdőlapZeneDíjátadókAdri - sztár születik

Adri – sztár születik

-

„Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége”, „első hallásra lenyűgöző, fantasztikus hangszín”, csak néhány vélemény, amelyek vezető zenei szakemberektől hangzottak el Nagy Adrienn (Adri) kapcsán. A mindössze 22 éves kecskeméti lány érzéki, fantasztikus hangjával már most az egyik legnagyobb reménységnek számít. Adri első kislemeze „Szinglik éjszakája” címmel került februárban a rádiók zenei szerkesztőihez és a dal néhány hét leforgása alatt a legtöbbet játszott hazai felvétel lett. A videóklip is fantasztikus sikereket ért el, hiszen rövid időn belül meghódította a VIVA zenei csatorna slágerlistájának első helyét is (VIVA Chart Show). A közönség imádja a bájos énekesnőt, fellépéseit óriási siker kíséri, a legnagyobb erdélyi zenei fesztiválon több ezer néző előtt aratott elsöprő sikert.

Hirdetés

És ez még nem minden. A héten óriási megtiszteltetés érte Adrit, hiszen jelölték az idei VIVA Comet díj „Legjobb új előadó” kategóriájában. Úgy tűnik, a fiatal csillag legmerészebb álmai is valóra válnak, hiszen a jelölés egyúttal a zenei szakma bizalmát, elismerését is jelenti.

Pihenésre azonban nincs sok ideje, hiszen gőzerővel dolgozik a tavasz folyamán megjelenő második kislemezén (Eltűnnék veled), illetve az ezt követő bemutatkozó albumán. Adri sokoldalúságát mutatja, hogy ő is aktívan részt vesz a dalok írásában, de mellette olyan ismert zeneszerzőkkel dolgozik, mint Markanera (Pacsai Márk) és Szakos Krisztián.

Hirdetés

És mit várhatunk Adri első nagylemezétől? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a ’80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnő tolmácsolásában.

Minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen, és hogy Adri hamarosan a legnépszerűbb hazai előadók egyike legyen.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek