Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Oláh Ibolya

Megjelent a Megasztárban feltünt Oláh Ibolya harmadik albuma, az El merem mondani, amely Ibolya előző két albumával ellentétben sokkal őszintébb, sokkal kitárulkozósabb, eddigi életéről, érzéseiről és az elmúlt évekről szól.

Ibolya a dalokat Valla Attilával, Orbán Tamással és Szűcs Norberttel készítette közösen, írja a Zene.hu.

„Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének. Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában. Ezért gondoltuk úgy, hogy a legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak – kívülről és belülről egyaránt”

A borítón a lemezhez illeszkedve, fekete-fehér művészi aktfotók szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást.

„Először nagyon féltem a fotózástól, aki ismer, pontosan tudja, hogy távol áll tőlem ez a szexi, nőcis stílus. Mivel azonban ezen a lemezen az eddigi életemet dolgoztuk fel, tehát őszintén énekelek az érzéseimről, úgy döntöttem, elfogadom a stáb koncepcióját: a lelki kitárulkozást a borítófotóval is szimbolizáljuk.” – mondta Ibolya.

Forrás:  zene.hu