KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2018: Benjamin Ingrosso képviseli Svédországot az idei Dalfesztiválon

Eurovízió 2018: Benjamin Ingrosso képviseli Svédországot az idei Dalfesztiválon

-

Hol a billentyűk, hol a színfalak mögött, hol pedig a televíziók képernyőjén találkozhatunk Benjamin Ingrossóval, a fiatalemberrel, aki idén Svédország színeiben áll az Eurovízió színpadára. Tehetséges dalszerző és énekes, akit a pop dallamok ihletnek meg, és aki már kivívta magának a nemzetközi figyelmet. Nemcsak a kritikusok vannak jó véleménnyel a munkájáról, hanem a közönség is valósággal csüng a dalain.

Eurovízió 2018: Benjamin Ingrosso képviseli Svédországot az idei Dalfesztiválon

Hirdetés

Benjamin Stockholmban született, és már gyerekkora óta vonzódott a szórakoztatóiparhoz. Önállóan, önszorgalomból tanult meg zongorázni és gitározni, kiváló zenei hallása pedig mindvégig a javát szolgálta. Mindössze 9 éves volt, amikor a kezébe kapta az első aranylemezét. Olyan nagyszerű zenészek munkásságából merített ihletet, mint Stevie Wonder és Michael Jackson, stílusát pedig a korszerű és a hagyományos popzene közti harmóniára alapozza.

„Az előadók ma szabadabbak, mint valaha. Rengeteg módja van annak, hogy elmondd a világnak, ki vagy. Én nem csak egy egyszerű előadó akarok lenni, én egy szórakoztató, mókamester szeretnék lenni.” – nyilatkozott a fiatalember, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy valóra váltsa az álmait.

Hirdetés

Idén az Eurovízió lisszaboni színpadán bizonyíthat: versenydala, a Dance You Off a második elődöntőben csendül majd fel, angolul.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek