Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Salvador Sobral az az énekes, akinek kisujjában van az érzékiség és a figyelemfelkeltés. Oly egyediséggel képes harmóniát teremteni az érzelmek és a mágneses vonzalom között, aminek senki sem tud ellenállni. Idén ő képviselheti Portugáliát az Eurovíziós Dalfesztiválon. Versenydala. Az Amar Pelos Dois – For The Both Of Us azért is különleges, mert lánytestvére, Luisa írta.

Eurovízió 2017: Salvador Sobral képviseli Portugáliát a Dalfesztiválon!

Salvador Sobral pszichológiát tanult, de a zene iránt szeretete végül fennebb kerekedett, és ő lett napjaink legígéretesebb portugál és spanyol szereplője a zene mezején. Míg az Egyesült Államokban és Barcelonában élt, számos zenei projekt aktív résztvevője lehetett: alkotott ő magának is, de olyan darabokat is komponált, melyek sokáig visszhangoztak Latin Amerikában.

A hangja, mindig a helyén. Elképesztően ért ahhoz, hogy könnyedén, tele érzelemmel énekeljen, ezzel pedig valósággal magához bilincseli a hallgatóságát. Több elismerést is begyűjtött már a szaksajtótól, a kritikusoktól, a kollégáitól és természetesen a közönségtől.

A versenydalával kapcsolatban Salvador csak ennyit nyilatkozott: „egyszerűség, érzelem, spontaneitás.” – röviden így foglalható össze, amire tőle az első elődöntőben a színpadon számíthatunk.