KezdőlapZeneEurovízióA Dal: Gájer Bálint - That’s How It Goes

A Dal: Gájer Bálint – That’s How It Goes

-

Jópofa dallal próbál szerencsét Gájer Bálint A Dal 2015-ös évadában. A That’s How It Goes fülbemászó dallamú, jazzes, swinges hatású felvétel, mely sokak kedvencévé válik. A zenéjét Elek Norbert és Gájer Bálint szerezték, míg a szövege Johhny K. Palmer érdeme.

gajer-balint

Hirdetés

Gájer Bálint Marcaliban született, 1980. október 10-én. Tíz évesen már a Marcali Állami Zeneiskola tanítványa volt, ütőhangszeres szakra járt. 14 évesen zenekart alapított, és 10 éven át a Marcato Ütőegyüttes állandó tagja volt.

1996-ban dobosként folytatta pályáját a Balaton M&K Fúvózenekarban, majd 2010-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát, jazz-ének, -előadóművész és -tanár szakon. 2013-ban a The Voice magyarországi szériájában próbálkozott, miközben újabb együttesében, a Group’N’Swing-ben játszott.

Hirdetés

Második, Botrány című nagylemezét Fonogram-díjjal illették az év hazai szórakoztató zenei albuma kategóriában. Továbbá 2013-ban a legelegánsabb zenész címet is elnyerte. Már csak A Dal aranyérmét kell megszereznie!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek