Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Il Divo, a rekordokat döntö klasszikus crossover csapat, akik több mint 26 millió albumot adtak el világszerte, megjelenteti hatodik stúdióalbumát „A Musical Affair” címmel november 4-én a Syco / Sony Music gondozásában. Az album megjelenésével egyidőben, melyen olyan neves vendégművészek működnek közre, mint Barbra Streisand, Nicole Scherzinger, Kristin Chenoweth és Michael Ball, néhány Broadway fellépésre is sor kerül a Marquis Színházban Heather Headley közreműködésével november 7-i kezdettel.

il-divo-album-cover

Az „A Musical Affair” az Il Divo első, a Broadway show-k által ihletett dalválogatása, olyan musicalekből, mint Az Operaház Fantomja, a Carousel és a West Side Story. Az album az Il Divo védjegyének számító romantikus és érzelmekkel teli feldolgozásait mutatja be olyan szívből jövő klasszikusokkal többek közt, mint a „Some Enchanted Evening” (South Pacific), a „Bring Him Home” (A nyomorultak), vagy a „Tonight” (West Side Story).

Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. Ezek a top zenészek olyan dalokhoz adták tehetségüket, mint a „Music of the Night” (Az Operaház Fantomja) – élő duett Barbra Streisanddal; az „All I Ask Of You” (Az Operaház Fantomja) – duett Kristin Chenoweth-szel; a „Memory” (Macskák) – duett Nicole Nicole Scherzingerrel; és a „Can You Feel the Love Tonight” (Az Oroszlánkirály) – duett Heather Headley-vel.

November 7-én az Il Divo elindítja meghatározott ideig tartó élő koncertsorozatát a New York-i Marquis Színházban, mely az első alkalom lesz, hogy a négy tag egyszerre énekel a Broadway színpadán. Az „Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live” elnevezésű koncertsorozat a Broadway musicalek leghíresebb dalait vonultatja majd fel Carlos, David, Urs és Sebastien egyéni színházi tapasztalataiból merítve. Ezen felül a Tony- és Grammy-díj nyertes Heather Headley is közreműködik a showban az összes dátum alkalmával.

A show november 7-i debütálása mellett az Il Divo november 8-án, 9-én, 11-én, 12-én és 13-án fog fellépni a Marquisban. A quartett tagjai számára nem ismeretlen a musical színház: Carlos Mariust játszotta A nyomorultakban, amikor a show először bemutatkozott Spanyolországban 1993-ban, míg David Rodolfo szerepét játszotta a Broadwayen a La BohSme című showban 2003-ban, mely összesen 7 Tony-díj jelölést kapott később.

A MUSICAL AFFAIR dallista:
1. Memory (Featuring Nicole Scherzinger) – Italian & English

2. Can You Feel The Love Tonight (Featuring Heather Headley) – Spanish & English

3. Bring Him Home – Spanish

4. Tonight – English

5. All I Ask Of You (Featuring Kristin Chenoweth) – Spanish & English

6. Some Enchanted Evening – English

7. Who Can I Turn To? – Spanish

8. Who Wants To Live Forever – Italian & English

9. You’ll Never Walk Alone – English

10. If I Ever Would Leave You – English

11. Love Changes Everything (Il Divo and Michael Ball) – English

12. The Music Of The Night (Barbra Streisand and Il Divo) – English