Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megjelent a Szigeten is fellépő, nemzetközi szupersztár DJ és producer, Chuckie vadonatúj kislemeze, a “Makin’ Papers” – Az úttörő hip-hop/EDM szerzeményben közreműködik Lupe Fiasco, Too $hort, és Snow Tha Product.

image005

A nemzetközi hírnévnek örvendő suriname-i születésű, Amszterdamban élő DJ/producer, Chuckie várva várt új kislemeze, a “Makin’ Papers (Feat. Lupe Fiasco, Too $hort, és Snow Tha Product)” már kapható az összes digitális terjesztőnél.

Chuckie a hip-hop és az electronic dance music fúziójának létrehozásával vívott ki magának nemzetközi elismerést és az úgynevezett “dirty dutch house” elektronika nagymestere. Az új kislemez a meghatározó SiriusXM rádióban került először bemutatásra.

Chuckie készen áll arra, hogy leigázza az egész világot egy turné keretében, melyen belül Magyarországra is eljut: a Sziget Fesztiválon augusztus 8-án, csütörtökön lép fel a Party Arénában.

A DJ nem csak slágereivel – “Let The Bass Kick”, “Aftershock” vagy “Move It 2 The Drum” –, hanem fantasztikus fellépéseivel és saját rádióműsorával is felhívta magára a figyelmet. Ezeken kívül olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Lil Jon, T-Pain, David Guetta, Marina & The Diamonds, 3OH!3 (Feat. Ke$ha), Black Eyed Peas, Bob Sinclair, Rihanna (Feat. Calvin Harris), és Michael Jackson, akinek az egyetlen poszthumusz remixét ő készíthette el a “Hollywood Tonight” című dalra. A nemzetközi DJ magazinok kedvenc címlapsztárja két MOBO-díj nyertese.