Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Október 13-án elstartolt az X-Faktor harmadik szériájának első élő adása, amelyben még mind a 12 énekes megmutathatta tehetséget közel 2 millió ember előtt.

Az est bővelkedett sikerekben és kudarcokban egyaránt, a közös produkció után ki ki a maga kedvence miatt szoríthatott. Az est folyamán egyértelműen Antal Timi, Csobot Adél és Oláh Gergő volt a legjobb, de Lass Bea és Szabó Dávid is szépen teljesített.

A legszimpatikusabb csapat a Spirit lett, a Like azonban tőlem egy hatalmas Dislike-ot kapna, Kelly Clarkson dalát olyan szinten rontották el, hogy akár ők mehetnek haza elsőként ma este. Zámbó Krisztián sem nyújtott jó teljesítményt, számos helyen rontott, a magas hangokat alig tudta kiénekelni.

Nézzétek meg ismét a szombat esti produkciókat:

Lass Bea – Speechless
Szabó Dávid – Hero
Csobot Adél – Back it up
Oláh Gergő – Runaway Baby
Spirit – We Are Young
Zámbó Krisztián – Incomplete
Like – What Doesn’t Kill You (Stronger)
Antal Tími – All The Man That I Need
Stone – Nem vagyok tökéletes
Fehér Zoltán – Don’t Let the Sun Go Down on Me
Kvaka Andrea – Sweet Child O’ Mine
P.J.Z. – Let’s Get Started

A nézők szavazatai alapján Fehér Zoltán és Kvaka Andrea indult ma este párbajra. Elsőként Fehér Zoltán kezdte a párbajt Szűcs Judit Mint tegyek, hogy érezd című dalával. Kvaka Andi is magyar dallal indult a párbajban. A lány a Végső vallomás című United dallal próbálta meggyőzni a mentorokat.

Fehér Zoltán – Mint tegyek, hogy érezd

Kvaka Andrea – Végső vallomás

A mentorok döntése alapján Kvaka Andrea távozik az X-Faktorból. Szerintetek jól döntöttek a mentorok? Jobb volt Zoltán? Ti kit küldtetek volna haza?